Roband

Roband Australië is een toonaangevende leverancier van apparatuur voor voedselvoorziening. Dit Australische familiebedrijf combineert tientallen jaren van technische uitmuntendheid en marktervaring om klanten wereldwijd hoogwaardige producten te bieden die zijn gebouwd om lang mee te gaan. Roband Australia is een producent en exporteur van het Roband®-merkengamma dat in Australië is ontworpen en geproduceerd volgens strenge normen.

Roband® is vernoemd naar de oprichters twee zonen, ROBert en ANDrew (ROB-AND). Robert verliet het bedrijf vroeg in zijn carrière om het leven als chef-kok na te streven, terwijl Andrew de directeur van Roband is. Het eerste product dat werd ontworpen en gemaakt door de oprichter Sidney, was zo'n 60 jaar geleden in de familiegarage een milkshake-menger. Tegenwoordig zijn Roband Milkshake Mixers een van de vele kwaliteitsproducten die in de productiefaciliteit in Sydney worden vervaardigd en over de hele wereld worden geëxporteerd.

Vanaf een bescheiden begin is het succes van Roband vandaag gebaseerd op de basis van echte productkwaliteit en -innovatie, gekoppeld aan een sterke after market service en ondersteuning voor de diverse productportfolio. Daarom is een Roband-product meestal niet ver weg van cafés, restaurants, franchises en onafhankelijke eetgelegenheden, 5-sterren hotels, luchtvaartmaatschappijen.

Blader door

 

Blader door
Categorie

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals