Stilfer

Stilfer Catering Equipment werd opgericht in 1968, waardoor Stilfer inmiddels bijna 40 jaar ervaring heeft in het vervaardigen van horeca-apparatuur voor professionals.

Stilfer Catering Equipment ontwikkelt haar producten zelf. Het grootste gedeelte van de productie is voor de exportmarkt. Het assortiment biedt een uitgebreid assortiment van elektrische friteuses, gas friteuses en twee modulaire sectionele lijn van fastfood-apparatuur, 50 centimeter en 60 centimeter diep. Hierbij moet naast friteuses gedacht worden aan pastafornuizen, bain-marie, boiling-eenheden, fry tops, (lavasteen) grills, etc.

De producten van Stilfer Catering Equipment vinden zowel een de kleine als in de grote keuken hun weg en worden vooral gekocht door bedrijven die zich toeleggen op het snel bereiden van gerechten en snacks.

Dat het zelf ontwikkelen van horeca-apparatuur belangrijk is voor Stilfer Catering Equipment blijkt ondermeer uit het feit dat Stilfer de eerste Italiaanse producent was met een volledige lijn keramische apparatuur, waarmee destijds reeds een energiebesparing van 25% ten opzichte van conventionele keukenapparatuur gerealiseerd kon worden.

Alle producten van Stilfer Catering Equipment zijn "CE" gekeurd en doorgaans concurrerend geprijsd.

Blader door
Selectie verfijnen
Fabrikant

 

Blader door
Categorie

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals