Afzuigkanaalreiniging

Afzuigkanaalreiniging

Afzuigkanaalreiniging waarborgt de brandveiligheid van het afzuigkanaal. Daarom is het belangrijk dat deze te allen tijde schoon is. Doordat vet zich ophoopt en een lichte ontvlambaarheid heeft, is het een goede brandgeleider bij brand. De vervuiling in het afzuigkanaal zorgt ervoor dat vuur zich in korte tijd snel kan verspreiden. Wanneer er brand uitslaat betekent dit dat het u ontzettend veel schade kan opleveren, wat ook nog eens hoog in de kosten kan oplopen (als het nog te herstellen is).

afzuigkanaal reinigen effect

Gezondheids- en hygiënerisico’s

Meer informatie aanvragen

Vieze afzuigkanalen zorgen ook voor een hygiëne- en gezondheidsrisico door de aanwezigheid van bacteriën, schimmels en stof. Ook zal de ophoping van vet de levensduur van uw afzuigkanaal niet ten goede komen. Zorg er daarom voor dat uw afzuigkanalen gereinigd worden! De prijs van het reinigen van afzuigkanalen ligt vele malen lager dan de eventuele schade die u kunt oplopen wanneer u dit niet doet.

Vetophoping, bacterien, schimmels en meer.

Behalve vetophoping is uw afzuigkanaal ook een bron voor bacteriën, schimmels en (onzichtbare) stof welke een hygiëne- en gezondheidsrisico vormt voor die van u en uw medewerkers. Het goed onderhouden van het afzuigkanaal zorgt ervoor dat bacteriën, schimmels en stof zich minder ophopen. Dit zorgt voor een schone werkomgeving voor u en uw medewerkers, wat op lange termijn een daling van het ziekteverzuim betekent.

Laat je afzuigkanaal vandaag nog reinigen!

 

Energiebesparing en levensduur

Wanneer afzuigkanalen vol zitten met vetaanslag, krijgt de ventilator meer weerstand geboden om de lucht af te voeren. Op lange termijn zal dit het afzuigsysteem aantasten waardoor de onderdelen eerder vervangen moeten worden. Goed onderhoud zorgt dus voor een langere levensduur van het afzuigkanaal. Ook zorgt afzuigkanaalreiniging ervoor dat de ventilator minder energie hoeft te verbruiken voor het afvoeren van lucht, omdat deze minder weerstand geboden krijgt bij een schoon afzuigkanaal.

 

Horeca Techniek Brouwer

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) is gespecialiseerd in alle apparatuur voor de horecabranche. In ons assortiment vindt u alle apparaten en machines die u nodig heeft, als ook alle onderdelen om deze te onderhouden. Naast onze producten kunt u ook bij ons terecht om onderhoud aan uw apparatuur uit te laten voeren. Wat het probleem met uw machines ook is, Horeca Techniek Brouwer lost het voor u op.

 

Vragen over afzuigkanaalreiniging?

Heeft u vragen over het reinigen van afzuigkanalen? Of heeft u advies nodig over de mogelijkheden qua reiniging van afzuigkanalen? HTB Emmen is de expert op het gebied van afzuigkanaalreiniging. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals.

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals