Afzuigkappen en toebehoren

afzuigkappen en toebehoren

De rol van een goede afzuigkap lijkt klein, maar hij moet zeker niet onderschat worden! Een afzuigkap heeft namelijk als taak om zeer snel de productie van damp en geuren, welke natuurlijk altijd voorkomen bij elke culinaire activiteit, af te voeren en te verdrijven. Daarnaast en misschien zelfs nog belangrijker: een afzuigkap zorgt ervoor dat vetten die vrijkomen bij het koken, bakken en braden verwijderd worden. Zonder een goed werkende afzuigkap belanden deze vetten op alle oppervlaktes in uw keuken, wat een groot hygiëneprobleem op kan leveren.

Om deze redenen heeft Horeca Techniek Brouwer een groot assortiment aan verschillende, krachtige afzuigkappen. Daarnaast kunt u in ons assortiment ook verschillende afzuigmotoren en aansluitmaterialen vinden, waarmee u uw afzuigkap kunt onderhouden en verbeteren.

Met meer dan 15 jaar ervaring in alle horeca techniek bent u bij HTB Emmen in goede handen. Wij verkopen alleen producten van hoogstaande kwaliteit, waarmee u de kwaliteit van uw bedrijfsvoering, apparatuur én producten kunt verbeteren. Wij staan voor u klaar met vakkundig advies en kunnen uw apparatuur daarnaast onderhouden en/of repareren.Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals