Over HTB Emmen

Elke horecaondernemer is zich er van bewust: De zaak kan niet draaien zonder benodigde apparatuur. Van koffiemachine tot ijsblokjesmachine, van koeling tot vaatwasser, alle apparaten dienen tiptop in orde te zijn om de gasten te kunnen bedienen. Maar wie zorgt dat ze tiptop blijven en wat te doen als op een drukke avond een apparaat uitvalt? Wie adviseert bij overwegingen voor een nieuwe aanschaf? Of misschien een tweedehands vervanging? Veel horeca-ondernemers hebben daarin een betrouwbare partner gevonden: Horeca Techniek Brouwer (HTB) uit Emmen. 

Erik Brouwer (eigenaar) startte zijn bedrijf in 1999, toen nog als storing en onderhoudsservice, maar de grote vraag naar apparatuur deed hem besluiten om zijn bedrijfsactiviteiten uit te breiden met de verkoop van nieuwe en gebruikte horeca-apparatuur. HTB heeft een groot assortiment, dat op de webshop te vinden (en te bestellen) is.  Alle prijzen die in onze webshop vermeld worden zijn INTERNET prijzen ! Dit betekend dat u het produkt ophaald of opgestuurd krijgt ! U verzorgd zelf de installatie ! Wilt u dit laten doen, dan zullen deze extra kosten betaald moeten worden. HTB repareert defecte apparaten en verzorg het onderhoud van de apparaten. De combinatie verkoop-onderhoud-reparatie en onderdelen wordt door veel relaties erg op prijs gesteld. Het is voor relaties een prettige geruststelling dat hun omzet niet in gevaar komt en hun klandizie niet teleurgesteld wordt, door haperende techniek.

HTB is in 2007 gestart met het leveren van onderdelen (Horeca-Parts) rechtstreeks aan de klant. Kleine reparaties kunnen door de klant zelf of een service-monteur bij de klant vervangen worden. Reeds enige jaren worden er diverse onderdelen aan klanten geleverd.


Betaal Veilig Met

Copyright © 2021 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals