Over HTB Emmen

Al sinds 1999 is HTB Emmen de partner voor horecaondernemers. Eerst alleen voor het onderhoud en het verhelpen van storingen van horeca apparatuur, maar nu ook voor apparatuur, onderdelen en occasions.

Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere de beste afzuigkappen, fornuizen, koffieautomaten, koel- en vriesapparatuur, vaatwasmachines, ovens en nog veel meer, zowel nieuwe als gebruikte apparatuur. Tegenwoordig met de mogelijkheid om de apparatuur voordelig te leasen.

Ook bent u hier op de juiste plek voor de montage, reiniging en het onderhoud van die machines. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor algemene onderhoudsservice. Bent u handig met uw handen en doet u het onderhoud of een reparatie liever zelf? Dat kan natuurlijk ook en daarom hebben wij een groot assortiment aan onderdelen op voorraad. Zoek per onderdeel of zoek per apparaat.

Met de juiste apparatuur en het juiste onderhoud is een horecazaak natuurlijk nog niet compleet. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan bar- en tafelbenodigdheden, keukengerei en opslag, schoonmaak en hygiëneproducten en verbruiksartikelen.

Bij HTB Emmen kunt u dus terecht voor kwalitatief goede producten, het juiste onderhoud van uw horeca apparatuur en vakkundig advies. Dat alles tegen zeer scherpe prijzen. Kortom is HTB Emmen de ideale partner voor elke horecaondernemer.

Meer weten over HTB Emmen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!


Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals