Afzuigmotor reiniging

Voor een efficiënt en veilig afzuigsysteem is regelmatige afzuigmotor reiniging vereist. Zo houdt u het systeem niet alleen hygiënisch, maar ook brandveilig. Lees meer over de noodzaak van het schoonmaken van uw afzuigmotor en wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Wat is een afzuigmotor?

In een horecakeuken is een goede afzuiging vereist. Bij het koken komt allerlei damp en vette lucht vrij dat afgevoerd moet worden. Ten eerste is deze lucht onaangenaam voor mensen die in de keuken werken, maar ook voor eventuele gasten in de buurt. Daarnaast is deze lucht ongezond. U bent dus verplicht om een goed werkend afzuigsysteem te installeren.

Naast een afzuigkap en afzuigkanaal is de afzuigmotor hier een essentieel onderdeel in. De motor zorgt ervoor dat de dampen en lucht via het kanaal worden afgevoerd.

Waarom moet u de afzuigmotor schoonmaken?

De vette lucht die vanuit uw keuken door uw afzuigkanaal en dus afzuigmotor komt, hoopt zich in loop van tijd op in het systeem. Dit is niet alleen onhygiënisch, maar ook erg gevaarlijk. Vet is immers erg brandbaar. Daarnaast zorgt het ervoor dat de motor minder efficiënt zijn werk kan doen. Voor een goed werkend afzuigsysteem is regelmatige afzuigmotor reiniging noodzakelijk.

Afzuigmotor reiniging
door HTB Emmen

Wilt u zeker weten dat uw afzuigmotor er weer een tijd mee door kan? Laat dan uw afzuigmotor schoonmaken door de experts van HTB Emmen. We reinigen de afzuigmotor niet alleen, we inspecteren hem ook gelijk. Eventueel kunnen we ook meteen uw afzuigkanaal reinigen.

Kosten afzuigmotor reiniging

De kosten van het reinigen van uw afzuigmotor zijn afhankelijk van de omvang van uw motor. Zo maken wij onderscheid tussen kleine, middelgrote en grote afzuigmotoren. De kosten van een slecht onderhouden afzuigmotor zijn daarentegen niet te overzien. Zeker wanneer er brand uitbreekt!

Over HTB Emmen

Horeca Techniek Brouwer uit Emmen, bekend onder de naam HTB Emmen, heeft al 20 jaar ervaring met het schoonmaken van afzuigmotoren en -kanalen. Maar dat is niet het enige dat wij doen. We begonnen in 1999 als storing en onderhoud service. Inmiddels kunt u ook bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte horeca apparatuur. Daarnaast installeren we apparatuur en onderdelen.

Zo zijn wij uw betrouwbare partner als het om uw benodigde apparatuur gaat en kunt u zich volledig focussen op de ervaring van uw gasten.

Contact opnemen

Meer weten over afzuigmotor reiniging? Wilt u bijvoorbeeld weten hoe vaak u het beste uw afzuigmotor kunt laten schoonmaken? Of bijvoorbeeld hoe lang we bezig zijn? Neem gerust contact met ons op. We staan u van maandag tot en met vrijdag, tussen 08:00 en 18:00 uur, graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals