Apparatuur leasen

apparatuur leasen bij HTB Emmen

Leasen in plaats van kopen bij HTB Emmen

U kunt de benodigde apparatuur ook bij HTB Emmen leasen! Zo hoeft u niet een eenmalige, grote investering te doen, maar betaalt u periodiek een leasebedrag voor het gebruik van de horeca-apparatuur. Enorm handig voor bedrijven die het geld voor een grote investering liever ergens anders voor gebruiken. Uw concurrenten staan niet stil. Wie in de markt wil blijven innoveren, moet investeren in de infrastructuur van zijn bedrijf. De vraag komt hierbij op: kopen of financieren? Want de aankoop van bedrijfsmiddelen legt beslag op uw kapitaal, dat zinvoller geïnvesteerd kan worden. U zoekt een nieuwe koffiemachine, ijsmachine of vaatwasmachine? Deze kunt u bij ons leasen in plaats van kopen!

Wanneer u besloten heeft om te gaan leasen, informeer dan bij HTB Emmen. Wij kunnen u meer vertellen over de voordelen. U beslist welke producten u wilt leasen, HTB Emmen regelt het met de leasemaatschappij. Daarbij maakt het niet uit of het om kleine of grote investeringen gaat.  HTB Emmen blijft uiteraard steeds uw contactpersoon op het gebied van service, onderhoud en garantie.

Na ondertekening van het leasecontract leveren wij de gewenste apparatuur die u voor de duur van de leasetermijn gebruikt. Vanwege onze samenwerking met onze leasemaatschappij profiteert u van aantrekkelijke tarieven.

Wanneer het contract afloopt, bepaalt u zelf of u de apparaten overneemt, teruggeeft of dat u de looptijd verlengt.

Voordelen voor u:

  • Eenvoudige financiële planning door constante maandelijkse lasten.
  • Behoud van eigen werkkapitaal en zodanig kredietmogelijkheden voor nieuwe financiële uitdagingen.
  • Enkel een kleine aanpassing op de liquiditeit.
  • U belast noch de kredietruimte bij uw eigen bank noch de balans en blijft liquide voor verdere investeringen.
  • U verdeelt uw aanschafkosten over de gebruiksduur en betaalt de tarieven met de opbrengst die u realiseert tijdens of door het gebruik van de apparatuur.
  • Wisselmogelijkheden van objecten met een korte levensduur (altijd werken met de laatste technologie)

 

Ontdek de leasemogelijkheden

Service en onderhoud

Naast de verkoop van een ruim assortiment aan machines en onderdelen, houden wij ons ook bezig met het repareren en onderhouden van apparatuur. De combinatie van verkoop/onderhoud/reparatie wordt door veel van onze relaties enorm op prijs gesteld, omdat men weet dat we hen altijd kunnen voorzien van gericht advies én omdat we altijd direct kunnen helpen in geval van nood. Het is voor onze klanten dan ook een prettige geruststelling om te weten dat hun omzet niet in gevaar komt en dat hun klandizie niet teleurgesteld wordt door haperende techniek!

HTB Emmen

Wij hebben reeds meer dan 35 jaar ervaring in de horeca techniek. Daarom kunnen wij u uitstekend van professioneel advies voorzien aangaande de beste opties voor uw keuken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden van leasen bij HTB Emmen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals