Wegens balansen en voorraad controle zijn wij gesloten van 21-12 tot en met 02-01-2019 !! Bestelde orders na 21-12 worden uitgeleverd na 02-01-2019.

Koffie & Water

Prijzen exclusief BTW

Bent u op zoek naar een koffie- of watermachine? Dan bent u bij HTB Emmen aan het juiste adres. Of u nu koffie van goede kwaliteit aan uw klanten wilt serveren met behulp van een piston-, freshbrew-, instant- of bonenmachine, of uw gasten gekoeld water aan wilt kunnen bieden: u vindt de machines die u hiervoor nodig heeft in ons assortiment. Onze drankmachines zijn onmisbaar als u uw drankjes op een aantrekkelijke én hygiënische manier wilt serveren. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan verschillende soorten koffie- en watermachines zit er altijd een machine tussen die aansluit bij uw wensen en behoeften.

In het aanbod vindt u onder andere handmatig te vullen machines, machines die via een vaste wateraansluiting gemonteerd moeten worden, professionele waterkokers, kleinere semi-professionele waterkokers, pistonmachines, bonenmachines, instantmachines, fresbrewmachines, koffiemolens en warmechocolademelkdispensers. Daarnaast vindt u bij ons de beste theemachines en waterkoelers, alsmede alles om uw machines te reinigen. We voeren merken als Animo, Fiorenzato, Buffalo, Daalderop en Caterlite.

Horeca Techniek Brouwer heeft al meer dan 15 jaar ervaring in koffie- en watermachines. Naast kwalitatieve producten en een uitgebreid assortiment bieden wij ook de mogelijkheid aan tot montage op locatie en/of reiniging en onderhoud van uw koffie- en watermachine.