Wittenborg Koffiemachine

wittenborg koffiemachines

Alles voor uw Wittenborg koffiemachine bij HTB Emmen

Is uw Wittenborg machine toe aan onderhoud of reiniging? Of moet een van de onderdelen worden vervangen? Dan staat HTB Emmen voor u klaar. Met een ruim assortiment aan onderdelen, machines en diensten hebben wij alles voor uw Wittenborg koffiemachines in huis. Lees verder voor meer informatie of bekijk direct ons onderdelenassortiment!

Gebruikte Wittenborg koffiemachines

Bent u op zoek naar een complete machine? Ook dan staan wij voor u klaar. Van Wittenborg hebben wij zelfs tweedehandse, gebruikte koffiemachines in het assortiment. Deze gebruikte koffiemachines zijn compleet gereviseerd en werken daardoor perfect, terwijl de prijs een stuk goedkoper uitvalt dan wanneer u een nieuwe machine zou kopen! Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een uitstekende werking, voor een aantrekkelijke en vriendelijke prijs. Onze gebruikte koffiemachines van Wittenborg worden uiteraard geleverd met garantie.

Een perfect onderhouden machine

HTB Emmen zorgt voor een perfect onderhoud van uw Wittenborg koffiemachine. Door de koffiemachine(s) periodiek te reinigen en te controleren zorgen we voor een verlengde levensduur én voor een constant goede kwaliteit van de koffie die u serveert. Vraag snel een offerte aan en merk hoe voordelig het beste kopje koffie kan zijn!

Wij hebben álle onderdelen!

Welk onderdeel u ook zoekt: u vindt hem bij HTB Emmen. In ons ruime assortiment vindt u namelijk álle onderdelen voor Wittenborg koffiemachines, maar daarnaast ook onderdelen voor bijna alle andere horeca-apparatuur! En het vervangen van een klein onderdeel is natuurlijk veel voordeliger dan het vervangen van complete apparaten!

Koffiemachine reiniging

Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat u de dagelijkse en wekelijkse reiniging van uw koffiemachine op de juiste manier en met de juiste reinigingsmiddelen uitvoert. Ook voor deze middelen kunt u bij ons terecht. Van melkreinigers en ontvetters tot ontkalkers en algemene reinigingsmiddelen: u vindt het bij HTB Emmen.

Complete koffiemachines nodig?

Bent u op zoek naar complete koffiemachines? Kijk dan in ons aanbod aan koffie- en thee-apparatuur. Hier vindt u bonenmachines, fresh brew machines, instant machines en nog veel meer varianten van merken als Animo, Buffalo, Daalderop en Caterlite. Wilt u graag weten welke machines wij aanbevelen voor uw situatie? Wij staan voor u klaar met deskundig advies

Een ruim assortiment

HTB Emmen heeft een ruim assortiment aan alles wat u nodig hebt voor uw horecabedrijf. Van complete machines en apparatuur tot aan alle benodigdheden en nodige onderdelen. En daarnaast kunt u ook nog bij ons terecht voor verschillende diensten, zoals reiniging, onderhoud en montage!

HTB Emmen

HTB Emmen (Horeca Techniek Brouwer) heeft al jarenlang ervaring met alles wat met horeca-apparatuur te maken heeft. Van installatie en reparatie tot onderhoud en reiniging. Daarom kunnen wij u ook van gericht en deskundig advies voorzien. Bekijk ons online assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kunt u uw onderdeel niet vinden?

Kunt u het onderdeel dat u zoekt voor uw Wittenborg koffieautomaat niet vinden? Of heeft u vragen over de koffiemachines en/of onderdelen hiervoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder, zodat u de beste koffie kunt blijven serveren.

Neem contact op >

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals