Koffiemachine reiniging

Koffiemachine reiniging

Alles voor koffiemachine reiniging

Bij HTB Emmen vindt u alles wat u nodig heeft om uw koffiemachine reiniging uit te voeren. In ons assortiment vindt u verschillende soorten reinigingsmiddelen in zowel vloeibare en poedervorm als in tabletvorm, voor alle types en uitvoeringen koffiemachines. Neem snel een kijkje in ons assortiment en bestel gemakkelijk uw benodigde reinigingsmiddelen online.

Alles voor een schone machine

In ons ruime assortiment vindt u alles voor een schone koffiemachine. Voor de cappuccino-apparaten (en andere melkhouders) hebben we een speciale cappuccino reiniger. Daarnaast hebben we verschillende manier om koffieaanslag te verwijderen (in zowel vloeibare als poedervorm). Tot slot kunt u bij ons terecht voor ontkalkingsmiddelen en algemene reinigers/ontvetters.

De beste koppen koffie

Wanneer u te weinig aandacht besteedt aan koffiemachine reiniging kan er teveel aanslag in de machine ontstaan. Hierdoor kunnen bacteriën en schimmels ontstaan wat leidt tot een verminderde kwaliteit van de koffie die u serveert. Maak uw machine dus goed schoon om de beste koppen koffie te blijven serveren!

De beste koppen koffie

Hygiëne en gezondheid

Naast het feit dat een vieze koffiemachine de kwaliteit van uw producten aantast, brengt het niet goed reinigen van een koffiemachine ook hygiëne- en gezondheidsrisico’s met zich mee. Om wel aan alle HACCP-normen te voldoen is het belangrijk dat u uw koffiemachines dus regelmatig reinigt en hierbij de juiste reinigingsmiddelen gebruikt.

Ga voor een langere levensduur van uw machines

Door een juiste koffiemachine reiniging uit te voeren zorgt u ervoor dat aanslag, bacteriën en eventuele schimmels altijd zo snel mogelijk worden verwijderd. Hierdoor krijgen deze negatieve elementen geen kans om schade aan te richten aan uw koffiemachine, waardoor uw machines een langere levensduur hebben.

Complete koffiemachines

Bent u op zoek naar een complete koffiemachines? Bekijk dan eens ons ruime aanbod. Hier vindt u onder andere bonenmachines, fresh brew machines, instant machines, koffie installaties en koffie percolators. Bent u op zoek naar een specifieke machine en kunt u hem niet vinden? Neem dan contact met ons op.

complete koffiemachineskoffiemachine onderdelen

Onderdelen voor koffiemachines

Bent u al voorzien van een of meerdere koffiemachines en bent u op zoek naar een specifiek onderdeel? Ook dan kunt u bij ons terecht. In ons ruime assortiment vindt u honderden verschillende onderdelen, waardoor er een grote kans is dat het onderdeel dat u zoekt er tussen zit. Is dat toch niet het geval? Neem dan contact met ons op, dan zullen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Onderhoud, service en reiniging

Het is belangrijk dat uw apparatuur, machines en materialen goed onderhouden worden. Dit zorgt er namelijk ten eerste voor dat ze langer meegaan en ten tweede dat de kwaliteit van uw producten optimaal is en blijft. HTB Emmen kan dit onderhoud op een professionele en deskundige wijze voor u uitvoeren!

HTB Emmen

Al jarenlang is HTB Emmen werkzaam in de horecatechniek. Hierdoor kennen wij het vak van binnen en van buiten, waardoor wij: het onderhoud van uw apparatuur uit kunnen voeren; u kunnen adviseren in het gebruik van apparatuur; u een groot assortiment aan verschillende machines kunnen bieden; en u alle nodige onderdelen kunnen leveren.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals