Peilglas kopen?

Kijk- of peilglazen kopen?

Een peilglas is een handig meetinstrument om het vloeistofniveau in ondoorzichtige apparaten of vaten te bepalen. Het niveau dat in de peilglazen wordt weergegeven, komt overeen met het water- of vloeistofniveau dat nog in het apparaat of vat zit. Een peilglas is dus simpelweg bedoeld om het bepalen en aflezen van het vloeistofniveau te vereenvoudigen. In de horeca worden peilglazen in verschillende keukenapparaten gebruikt. Denk hierbij voornamelijk aan waterkokers, percolators en koffiezetapparaten. Heeft u nieuwe peilglazen nodig? Bekijk dan direct ons assortiment!

Vorm van een peilglas

Over het algemeen ziet een peilglas er altijd hetzelfde uit. Het is een verticale buis van glas waarop indicatoren staan weergegeven om de inhoud af te kunnen lezen. De inhoudsmaten kunnen echter verschillen. Als het gaat om grote industriële apparaten of vaten staat er een andere inhoudsmaat op dan bij het koffiezetapparaat in de keuken. Onze peilglazen zijn geschikt voor gebruik in de horeca. De peilglazen worden duurzaam geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit om vloeistoffen in uw machines nauwkeurig te kunnen peilen.

Peilglas toebehoren

Naast de peilglazen kunt u bij Horeca Techniek Brouwer ook terecht voor onderdelen en toebehoren van peilglazen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de aftapkraantjes of de peilglasbeschermers? Daarnaast vindt u bij ons ook borstels om de peilglazen netjes en schoon te houden. Is het peilglas van uw koffiezetter, percolator of waterkoker aan vervanging toe? U vindt bij ons diverse merken en lengtes peilglazen en peilglasbeschermers.

Alles voor in de horeca

Bij HTB Emmen kunt u terecht voor al uw oplossingen voor in de keuken. Uw zaak kan niet draaien zonder de beste apparaten. Van de koffiemachines tot de koeling en van de vaatwasser tot de waterkoker, alles dient perfect te werken. Of u nu op zoek bent naar complete machines of onderdelen: bij HTB Emmen vindt u een uitgebreid assortiment!

Meer weten?

Heeft u nog vragen over onze peilglazen of onze peilglas toebehoren? Wilt u graag weten welke peilglazen u nodig heeft of heeft u misschien een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en geven u graag persoonlijk advies. HTB Emmen is dé specialist als het aankomt op horeca-apparatuur. Hierdoor zijn wij uw partner voor in de horeca.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals