Animo

Een warm ontvangst

Een warm ontvangst van uw klanten begint met een goede kop koffie of thee. Voor het zetten van een goede kop koffie of thee is het belangrijk dat u gebruik maakt van kwalitatief goede apparatuur om het lekkerste kopje koffie of thee te zetten. Dankzij de koffie- en theemachines van Animo weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct in huis heeft welke lang mee gaat.

Hoogwaardig kopje koffie of thee

Animo levert al meer dan 67 jaar een zeer uitgebreid assortiment aan professionele koffie- en theemachines. Ze staan bekend om hun hoogwaardige koffiezetsystemen en -automaten voor mensen die goede koffie willen schenken. Animo biedt gebruiksvriendelijke apparaten aan met veel keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en een lange levensduur hebben. Niet voor niets dus dat Animo wordt gebruikt in bedrijven, horeca, onderwijs, defensie, sport en recreatie.

Alleen de beste materialen

Omdat Animo alleen gebruik maakt van de meest hoogwaardige materialen, kan hierdoor de kwaliteit van uw producten en uw koffie worden gewaarborgd. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een behuizing van RVS, wat er voor zorgt dat uw machine lang meegaat. Ook worden er alleen hoogwaardige componenten gebruikt, zodat een goed werkende machine voor langere tijd gegarandeerd is.

Horeca Techniek Brouwer

Bij HTB Emmen kunt u, naast koffie- en theemachines van Animo, ook terecht voor alle bijbehorende onderdelen voor uw koffie- en theemachines. Wanneer u besteld bij HTB Emmen heeft u 1 jaar garantie op uw producten. Maar wist u dat u naast onze producten ook bij ons terecht kan voor onderhoud aan uw apparatuur? Lees hier meer!

Meer weten?

Heeft u vragen over de producten van Animo? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud voor uw apparatuur? HTB Emmen is de expert op het gebied van onderhoud en reiniging van uw apparatuur. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals. Dankzij onze optimale prijs-kwaliteit verhouding, snelle levertijd en goede klantenservice realiseren wij niet voor niets een hoge klanttevredenheid.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals