Everpure waterontharder kopen?

everpure waterontharders

Everpure waterontharder kopen?

Bent u op zoek naar de waterontharderproducten van Everpure? Dan bent u bij HTB Emmen aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk de waterontharders zelf, maar ook de waterfilter patronen en het onthardingszout. Zo hebben wij alles wat u nodig heeft om van zacht water te genieten. Bekijk direct alle producten van Everpure of lees meer informatie over professionele waterontharders.

Zachter water, betere producten

Met de Everpure waterontharder zorgt u ervoor dat het water dat u gebruikt zacht wordt en daardoor geen kalk meer bevat. Hierdoor krijgt u te maken met enorm veel voordelen in uw horecazaak, waaronder dat de smaak van uw producten flink verbetert! Koffie en thee wordt bijvoorbeeld gezet met zacht water, maar ook al het water dat in de keuken gebruikt wordt is vrij van kalk en andere mineralen.

Meer voordelen van zacht water

Naast de verbeterde smaak biedt zacht water nog veel meer voordelen, waaronder: streeploos schoonmaken (strepen worden immers veroorzaakt door achterblijvend kalk), kostenbesparing (op reinigingsmiddelen, manuren, gasverbruik, onderhouds- en reparatiekosten en elektriciteitsverbruik) en een langere levensduur van uw machines, wat natuurlijk ook weer een kostenbesparing met zich meebrengt.

HTB Emmen

Horeca Techniek Brouwer is uw specialist op het gebied van horecatechniek. U vindt in ons assortiment alle machines die u nodig kunt hebben in uw horecazaak, en daarom dus ook de waterontharders en toebehoren van Everpure! Maar naast dat wij alle horecatechniek verkopen, kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld reparatie, onderhoud en reiniging van uw huidige machines. Lees daarover meer door op de onderstaande knop te klikken.

Contact

Heeft u vragen over de Everpure waterontharders of over de Everpure toebehoren? Of heeft u behoefte aan advies over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem in alle gevallen gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier verder. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u altijd een oplossing bieden en weten wij precies wat u nodig heeft! Contact opnemen kan via eenvoudig via de telefoon of via de mail. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals