Animo Percolator Onderdelen

Animo Percolator Onderdelen

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Animo percolator? Dan bent u bij Horeca Techniek Brouwer aan het juiste adres. Als dé expert op het gebied van horecatechniek hebben wij een enorm breed assortiment aan zowel horeca-apparatuur als alle benodigde onderdelen hiervoor. Is er een onderdeel van uw Animo percolator stuk? Bestel ‘m dan in onze webshop en uw percolator zal weer als nieuw werken. Bekijk direct alle onderdelen, of neem ook eens een kijkje bij onze Animo koffie percolators.

Uitvoeringen

In ons assortiment vindt u Animo percolator onderdelen voor iedere uitvoering van Animo percolators. Van de Professional-lijn tot de PercoStar en de Combi-Line. Lees hieronder meer over de verschillende percolators.

Animo Professional

Met de Animo Professional percolators zet u grote hoeveelheden koffie in korte tijd. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en hoogwaardige kunststof en hebben daardoor een lange levensduur. De Professionals werken geheel automatisch, zijn gebruiksvriendelijk en zijn heel eenvoudig te reinigen. Ze zijn beschikbaar in de varianten 25P, 40P, 80P en 110P, waarbij het getal staat voor het aantal koppen koffie dat ermee gezet kan worden.

 • Unieke temperatuurregeling: koffie blijft lang vers
 • Roestvrij stalen verwarmingselement
 • Werkt geheel automatisch
 • Resetbare temperatuursbeveiliging
 • Eenvoudig te reinigen
 • Isolerende handvatten
 • Gebruiksvriendelijk
 • Grote duurzaamheid (RVS 18/10)

Animo PercoStar

De Animo PercoStar is een halfautomatische percolator en houdt de koffie warm en vers zolang het apparaat ingeschakeld staat. De PercoStars zijn vervaardigd van gepolijst roestvrij staal en voorzien van een peilglas met no-dripkraan. Mede hierdoor zijn de eenvoudig te reinigen en uitermate geschikt voor professioneel gebruik. De PercoStars zijn beschikbaar in de modellen 3, 6.5, 12 en 15, waarbij het getal staat voor het aantal liter koffie dat ermee gezet kan worden.

 • Voor professioneel gebruik
 • Handwatervulling
 • Peilglas met no-dripkraan
 • Eenvoudig te reinigen
 • Droogkookbeveiliging
 • Gepolijst roestvrij staal

Combi-Line en anderen

overzicht van alle percolatoronderdelen. Heeft u vragen over deze modellen? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen u er alles over vertellen!

divider koffie

Animo Percolators

Wij hebben alle Animo Percolator onderdelen die u nodig heeft in ons assortiment. Maar daarnaast bieden wij ook de Animo Percolators zelf aan! Bent u dus op zoek naar een Animo Percolator Professional 25P, Professional 40P, Professional 80P of Professional 110P? Of naar de Animo PercoStar 3, PercoStar 6.5, PercoStar 12 of PercoStar 15? Ook dan bent u bij HTB Emmen aan het juiste adres!

Animo

Animo is hét merk wanneer het aankomt op kwalitatieve en professionele koffie- en theemachines. Ze staan bekend om hun hoogwaardige koffiezetsystemen, bedoeld voor de kleine én grote horeca. Ze bieden enorm veel keuzes en mogelijkheden en Animo apparatuur is altijd makkelijk te onderhouden en heeft altijd een lange levensduur. Meer weten over Animo? Wij hebben meer informatie voor u op een rij gezet. Klik daarvoor op de onderstaande knop.

divider koffie

Alle onderdelen en machines

Heeft u naast Animo Percolator onderdelen misschien nog een ander onderdeel nodig? Of bent u misschien op zoek naar een complete machine of iets anders op het gebied van horeca-apparatuur? In alle gevallen kan Horeca Techniek Brouwer u voorzien in wat u nodig heeft. Wij zijn dé specialist in horecatechniek. Bekijk daarom gerust eens alle onderdelen in onze webshop of neem een kijkje bij bijvoorbeeld al onze koffie- en theemachines.

HTB Emmen

Bij Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) kunt u terecht voor alle koffie- en theeonderdelen van Animo Percolator koffiemachines die u maar nodig heeft. En als u ze bestelt, heeft u standaard 1 jaar garantie op uw producten. Maar wist u dat u daarnaast ook bij ons terecht kunt voor bijvoorbeeld onderhoud en reiniging van uw apparatuur? En voor nog veel meer onderdelen en machines dan alleen percolator onderdelen van animo? Kijk eens rond in onze webshop om onze producten te bekijken of klik op de onderstaande button om meer te lezen over onze diensten en services.

Contact

Heeft u vragen over de Animo percolator onderdelen? Of kunt u misschien het specifieke onderdeel dat u zoekt niet vinden in ons online assortiment? Of heeft u advies nodig over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem in alle gevallen gerust eens contact met ons op. U kunt gerust eens bellen, mailen of met ons chatten. Wij staan dan voor u klaar met professioneel en deskundig advies, zodat u zo snel mogelijk kunt worden voorzien van het Animo onderdeel dat u zoekt. Ga direct naar de contactpagina om te zien hoe u ons kunt bereiken!

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals