Unox ovens en steamers

Op zoek naar betrouwbare professionele keukenapparatuur? Kies voor topmerk Unox. In ons aanbod vindt u verschillende Unox ovens en steamers waarmee u uw keuken compleet maakt. Maakt u al gebruik van deze efficiënte apparatuur? Ook dan helpen we u graag met bijvoorbeeld het onderhoud of het vervangen van onderdelen als dat nodig is. Bekijk ons aanbod of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Unox ovens en steamers

Unox staat bekend om zijn betrouwbare ovens en steamers. Zo kun je rekenen op gebruiks- en onderhoudsvriendelijke apparatuur. We bieden ze in allerlei soorten en maten aan, waardoor u altijd de oven en/of steamer vindt die het best in uw professionele keuken past.

Ovens

De ovens van Unox starten razendsnel op. Ook het voorverwarmen is zo gepiept. En wist u dat deze ovens ook bekend staan om de prijs-kwaliteitverhouding? U vindt nergens anders zulke voordelige ovens van deze topkwaliteit.

Steamers

Met de steamers van Unox kunt u allerlei kanten op. Zo zijn ze te gebruiken als oven, maar kunt u er ook mee koken en stomen. Daarnaast kunt u verschillende gerechten tegelijk bereiden met deze steamers. Door de gebruiksvriendelijkheid van deze apparatuur doet u dit heel eenvoudig en kost dit weinig tijd. Een ander voordeel van deze steamers is dat u de hoeveelheid stoom en ontdooiing handmatig kunt instellen, zo heeft u ultieme grip op de bereiding van uw beste gerechten.

Unox onderdelen

Werkt uw huidige unox oven of steamer niet naar behoren? Misschien moet er dan een onderdeel vervangen worden. Repareren is immers altijd voordeliger en duurzamer dan een volledig apparaat vervangen. In onze webshop vindt u verschillende onderdelen. Soms zelfs gebruikte onderdelen die nog in perfecte staat zijn, dat is natuurlijk éxtra duurzaam.

Service en onderhoud

Naast de aanschaf van Unox ovens, steamers en onderdelen, kunt u bij ons ook terecht voor verschillende diensten om u te ondersteunen. Zo kunt u zich richten op uw expertise en ontzien wij u in het technische aspect van de professionele keuken.
Aan welke diensten kunt u denken?

Met deze diensten zorgen we ervoor dat u zo lang en efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van uw apparatuur.

Over HTB Emmen

U weet als geen ander hoe belangrijk het is dat alle apparatuur in uw professionele keuken goed functioneert. Niemand zit erop te wachten dat de oven of steamer niet optimaal presteert. Daarom helpen wij u graag dit te voorkomen.

Erik Brouwer, de eigenaar van HTB Emmen, begon oorspronkelijk in 1999 als storing en onderhoud service. Doordat hij bij zijn klanten een enorme vraag aan apparatuur en onderdelen zag, besloot hij het bedrijf uit te breiden. Onze webshop zorgt er dus voor dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Contact

Heeft u vragen over ons aanbod Unox ovens en steamers? Of gebruikt u deze apparatuur momenteel en heeft u vragen over onderhoud of het vervangen van onderdelen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via de chat die u in uw beeldscherm ziet, maar u mag natuurlijk ook mailen of bellen. Van maandag tot en met vrijdag zijn we bereikbaar van 8:00 tot 18:00 uur.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals