Op voorraad
SKU
UNOX_XECC-0513-EPLM

UNOX CHEFTOP MIND.Maps™ PLUS COMPACT Combisteamer, 5 x 1/1GN, 400 Volt 50HZ, 9,3KW, 596228

XECC-0513-EPLM, 400 Volt 50HZ, 9,3KW, 5 x 1/1GN.
€ 5.692,50
  • Ma t/m vrij bereikbaar van 8u-18u
  • Veilig betalen
  • 1 jaar garantie
  • Vakkundig advies

Een vraag over dit product? Neem contact met ons op

Unox ChefTop MindMaps PLUS combisteamer - 5x 1/1 GN COMPACT. De oven heeft een Master Touch bedieningsscherm, hiermee kunnen gerechten handmatig bereid worden, maar het geeft ook toegang tot een lijst met bereidingscycli die eerder zijn opgeslagen of kunnen er nieuwe recepten gemaakt worden, die vervolgens opgeslagen kunnen worden, afstand tussen de roosters is 67cm, de oven heeft Adaptive.Cooking, Multi.Time dat stelt u in staat 10 verschillende producten tegelijk te bakken, Mise.en.Place waardoor alle gerechten op dezelfde tijd klaar zijn, Dry.Maxi voor de ideale luchtvochtigheid, Steam.Maxi voor perfect stomen, Air.Maxi voor een perfecte hetelucht circulatie, automatische reinigingssysteem Rotor.Klean en het Auto.Pure-antikalkfilter, capaciteit 5x (1/1GN)

Wordt geleverd zonder roosters of bakplaten, kijk hiervoor bij de opties en accessoires.

 MindMaps ONE/PLUS

  • Met de MIND.Maps -technologie beschikt u over een duidelijke bedieningspaneel waarmee u met enkele handbewegingen bakprocessen to een goed einde kunt brengen.
  • Met MIND.Maps kunt u eerder gebruikte bakprocessen opslaan, zodat u in het vervolg gemakkelijk kunt terugvallen op exact hetzelfde programma voor precies hetzelfde resultaat.
  • Doormiddel van de DRY.Maxi en STEAM.Maxi technologiën kunt heel nauwkeurig de luchtvochtigheidsniveau instellen.
  • Door de AIR-Maxi-technologie circuleert de lucht op een perfecte uniforme manier. Wat de hoeveelheid ook is in het apparaat: u krijgt altijd maximale kwaliteit en uniformiteit, van het laagste tot het hoogste punt.
  • Veiligheid: door het Protek.SAFE-isolatiemateriaal wordt de buitenzijde van het apparaat op een veilige werktemperatuur gehouden.
  • Dankzij het automatische Rotor.KLEAN-reinigingssysteem in combinatie met het DET&Rinse-reinigingsmiddel houdt u meer tijd over zodat u nieuwe uitdagingen in de keuken kunt aangaan!

Extra voordelen van een PLUS oven i.p.v. een ONE oven

  • Met een Mindmaps PLUS oven beschikt u over een adaptive cooking-system en dit systeem weet precies welke resultaten uw wenst, interpreteert uw bakparameters, legt de veranderingen in de luchtvochtigheid en temperatuur tijdens het bakproces vast, en stelt de beste manier voor om precies dat resultaat te bereiken dat u wenst
  • U krijgt een breed scala aan voorgeprogrameerde populaire bakprogramma's waarmee u gemakkelijk kunt delegeren en dit alles is onder één knop beschikbaar.
  • Door het MULTI.Time programma kunt u tot maximaal 10 verschillende producten tegerlijkertijd bakken en ieder product heeft zijn eigen timer toegewezen die de bijbehorende status aangeeft en u adviseert wanneer het klaar is.
  • Door het MISE en PLACE-programma kunt meerdere programma's op hetzelfde moment voltooien. Het programma geeft u de exacte tijden waarop en de volgorde waarin u producten met verschillende baktijden in de oven moet plaatsen.
Meer informatie
Eenheid Stuk
Afmeting (B)535 x (D)872 x (H)649mm
Model Opzet model
Deur Rechts schanierend
Kerntemperatuur Ja
Wateraansluiting Ja
Diepte 872mm
Maximale gastronorm maat 1/1 gastronorm
Aantal niveaus 5
Uitvoering Elektrisch
Aansluitspanning 400 V
Vermogen elektrisch 9,3KW
Serie ChefTop Mind Compact
Korte beschrijving XECC-0513-EPLM, 400 Volt 50HZ, 9,3KW, 5 x 1/1GN.
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals