Polar koelingen en meer

Polar koel- en vriesapparatuur

Met de koel- en vriesapparatuur van Polar bent u verzekerd van betrouwbare en perfect koelende koel- en vrieskasten. In het ruime assortiment van HTB Emmen vindt u koelers, vriezers, werkbanken met ingebouwde koelers in alle soorten en maten, bardisplays met klapdeuren (zowel tafelmodellen als staande modellen), barkoelingen, gekoelde vitrines, ijsblokjesmachines, opzetkoelvitrines, displaykasten, pizza counters, patisserie koelingen én losse onderdelen zoals deurrubbers en roosters. Bekijk direct het hele aanbod en bestel uw Polar koelingen of Polar onderdelen eenvoudig online!

Polar horeca-apparatuur

Polar dankt haar grote succes aan de hoge mate van betrouwbaarheid en kwaliteit in combinatie met de betaalbare prijzen. Voeg daar nog een enorm uitgebreid assortiment aan toe en het is geen wonder dat Polar in iedere horecazaak te vinden is. Dus bent u ook op zoek naar een vrieskast, een rvs koelkast, een barkoeling of een (reserve)onderdeel hiervoor? U kunt alles van Polar kopen in onze webshop!

Polar koelkast kopen

Het kopen van bijvoorbeeld een professionele Polar koelkast kan eigenlijk heel makkelijk zijn. En al helemaal bij HTB Emmen! U vindt de koelkasten die wij hebben namelijk eenvoudig in onze webshop en kunt ze zelfs online bestellen. Wij leveren uw product vervolgens zo snel mogelijk bij u af, zodat u er haast direct gebruik van kunt maken. Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem dan vooral eens contact met ons op!

HTB Emmen

Horeca Techniek Brouwer heeft een enorm ruim assortiment aan alles wat u nodig heeft om uw horecazaak draaiende te houden. Van complete horeca-apparatuur tot de kleinste onderdelen: u vindt het in ons aanbod. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud en staan we altijd voor u klaar met deskundige hulp en professioneel advies. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie!

Contact

Heeft u vragen over de producten van Polar? Op de verschillende productpagina’s kunt u veel informatie vinden. Maar u kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij helpen u met alle plezier verder bij het vinden van de machine of het onderdeel dat u zoekt. Ook als u iets niet in onze webshop kunt vinden, kunt u altijd bij ons terecht. Wij zullen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals