Hoshizaki koelingen, vriezers en onderdelen

Koelkasten, vriezers of onderdelen van Hoshizaki kopen?

Heeft u een nieuwe Hoshizaki vrieskast of koelkast nodig? Is uw apparatuur toe aan een onderhoudsbeurt? Of moeten er bepaalde onderdelen vervangen worden? Bij HTB Emmen vindt u alles wat u nodig heeft voor uw Hoshizaki apparatuur. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan onderdelen en machines. Hierdoor hebben we alles in huis voor de professionele keuken. Bekijk direct ons assortiment.

HOSHIZAKI KOELING EN VRIEZER

In het assortiment van Hoshizaki vindt u een ruim aanbod aan keukenapparatuur en foodservice. Naast een specialisatie in koelkastenen vriezer produceert het bedrijf ook diverse andere horeca-apparatuur. Met meer dan 60 jaar ervaring in de commerciële keuken en horeca, staat Hoshizaki inmiddels voor kwaliteit en innovatie. Met deze hoge kwaliteit apparatuur werkt u fijner.

HOSHIZAKI ONDERDELEN

SUSHIVITRINES

Naast de vriezers en koelkasten heeft Hoshizaki ook prachtige sushivitrines in het aanbod. Met afgeronde glazen ramen en zwarte buitenkant zorgen deze sushivitrines voor een opvallende koeling om klanten te trekken. Dankzij de rondvormige glazen ramen en zwarte buitenkant zijn sushivitrines van Hoshizaki ware blikvangers. Ze zien er geweldig uit en zorgen ervoor dat de sushi precies op de juiste temperatuur blijft.

IJSMACHINES

Hoshizaki is toonaangevend als het aankomt op ijsmachines. Het bedrijf is namelijk de maker van de eerste volautomatische ijsmachine in Japan. Het uitgebreide assortiment voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Hiervoor zijn innovatieve oplossingen ontwikkeld, waardoor de machines en onderdelen voldoen aan de eisen die op verschillende locaties en in verschillende gelegenheden gesteld worden.

VAN KLEINE HORECA TOT GROTE BEDRIJVEN

Met de machines van Hoshizaki heeft u veel mogelijkheden. Alle machine worden geproduceerd met hoge kwaliteitseisen in het achterhoofd. De machines zijn snel en moeiteloos te gebruiken. De machines en keukenapparatuur van Hoshizaki verschillen van modellen voor in de kleine horeca tot grote horecagelegenheden.

ONDERDELEN HOSHIZAKI KOELING EN VRIEZERS

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Hoshizaki apparatuur? Ook daar kunnen wij u bij helpen! In ons assortiment vindt u al verschillende onderdelen. Daarnaast hebben we ook onderdelen voor veel andere machines en apparaten. Welk onderdeel u ook nodig heeft, bij HTB Emmen is het te vinden. Kunt u een bepaald onderdeel niet vinden? Laat het ons weten!

Horeca Techniek Brouwer

Bij HTB Emmen (Horeca Techniek Brouwer) kunt u terecht voor alle benodigdheden en accessoires voor uw horeca-apparatuur. In ons aanbod vindt u precies de apparatuur of onderdelen die u nodig heeft. Naast een ruim aanbod aan apparatuur en onderdelen kunt u bij ons ook terecht voor reparatie, onderhoud en reiniging van uw keukenmachines. Bekijk ons online assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kunt u iets niet vinden?

Bent u op zoek naar een bepaald koelsysteem of heeft u een onderdeel nodig voor uw Hoshizaki apparatuur en staat deze niet tussen ons aanbod? Of heeft u vragen over deze machines en/of onderdelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder! Ook als u graag advies wilt hebben, helpen wij u graag verder. Klik op onderstaande button om direct contact op te nemen.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals