Grills Groningen | HTB Emmen

grills Groningen

Grills Groningen

Horeca Techniek Brouwer is dé leverancier van grills in Groningen en omstreken. Of u nu op zoek bent naar een losse grillplaat, een contactgrill of een grillstation: u vindt het bij Horeca Techniek Brouwer. Naast grills hebben wij een enorm uitgebreid assortiment aan horeca-apparatuur en –machines, zodat u uw volledige keuken in kunt richten in samenwerking met HTB Emmen. Ook voor losse onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem snel een kijkje en zie wat wij voor u kunnen betekenen!

Kwaliteit met gemak

Met grills kunt u heel efficiënt uw producten bereiden. Met een grillstation kunt u bijvoorbeeld eenvoudig aan een grote vraag naar verschillende soorten broodjes of vlees voldoen. Daarnaast zorgt u er met een grill voor dat u de producten gemakkelijk steeds op dezelfde manier kunt bereiden, waardoor u consistentie in uw kwaliteit behaalt.


 

Onderdelen voor grills

Naast complete machines en apparatuur kunt u ook bij ons terecht voor alle benodigde, losse onderdelen. Vaak kan het vervangen van een aantal onderdelen al genoeg zijn om de werking van uw apparatuur een flinke boost te geven. Neem dus gerust een kijkje in ons assortiment aan onderdelen en zie wat wij voor u kunnen betekenen! Kunt u een onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op; dan zullen we kijken wat we voor u kunnen doen.

 


 

HTB Emmen | Grills Groningen | Grillen | Horeca apparatuur | Onderdelen


 

HTB Emmen

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) staat, met meer dan 15 jaar ervaring, voor u klaar om u te helpen bij al uw vraagstukken aangaande horeca apparatuur. In ons ruime assortiment vindt u elk apparaat en elke machine die u zich maar kunt wensen, alsmede alle losse onderdelen hiervoor. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw machines.

Vragen?

Heeft u vragen over onze grills? Of over ons overige assortiment? Of kunt u wel wat advies gebruiken over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met deskundig advies.

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals