Gastro-M apparatuur en onderdelen

Gastro m header

Gastro-M

Op zoek Gastro-M apparatuur of onderdelen voor uw professionele keuken? Bekijk ons huidige aanbod in onze webshop van dit topmerk dat door heel Europa levert. Zit de apparatuur of het onderdeel waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we wat we kunnen doen.

Bekijk assortiment Gastro-M apparatuur en onderdelen

Gastro-M apparatuur

Zelfs als u nog helemaal geen keuken hebt kan Gastro-M dit voor u regelen. Alles wat u nodig heeft vindt u in hun assortiment. Denk hierbij aan:

  • Werktafels
  • Spoeltafels
  • Werkkasten
  • Gasfornuizen
  • Bak-, grill en kookplaten
  • Friteuses
  • Bain-maries
  • Frituurscheppen en -mandjes
  • Snijplanken
  • En nog veel meer…

Bekijk al onze apparatuur van Gastro-M

Gastro-M onderdelen

Is een onderdeel van uw Gastro-M apparatuur stuk? Geen probleem, dan vervangen we dat toch? Het is zonde om daardoor het volledige apparaat af te schrijven. De apparaten worden namelijk grotendeels van rvs gemaakt, waardoor ze lang mee kunnen.

Zoek onderdelen

Gebruikte onderdelen

In de categorie ‘weggooien is zonde’ bieden we ook gebruikte Gastro-M onderdelen aan in onze webshop. Wanneer een apparaat niet meer functioneert zijn er vrijwel altijd onderdelen die nog prima gebruikt kunnen worden. Voordelig voor u en duurzaam voor iedereen.

Bekijk gebruikte onderdelen

Over Gastro-M

Gastro-M is een topmerk dat apparatuur levert voor professionele keukens door heel Europa. Van vaatwassers tot snijplanken, alles wat u nodig heeft voor uw keuken kan dit merk voor u verzorgen. Gastro-M staat vooral bekend om duurzame keukenapparatuur van rvs dat tegen intensief gebruik kan. Perfect voor uw keuken dus!

Over HTB Emmen

Uw zaak zit vol, de keuken draait volop en dan… gaat er een apparaat kapot. Misschien is dat wel uw grootste nachtmerrie als horeca eigenaar. Horeca Techniek Brouwer uit Emmen (HTB Emmen) zorgt ervoor dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken en u volledig kunt focussen op uw passie.

HTB Emmen begon namelijk, in 1999, als storing en onderhoud service. Al snel bleek dat er bij veel klanten ook een dringende vraag was naar apparatuur en onderdelen. Daarom besloot eigenaar Erik Brouwer zijn diensten uit te bereiden en ook producten aan te bieden. Inmiddels kunt u die onder andere in onze webshop vinden. Geen nachtmerries voor u meer dus!

Lees meer over HTB Emmen Lees meer over onze service

Contact

Wilt u graag advies over uw huidige of potentiële Gastro-M apparatuur en onderdelen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag telefonisch te woord van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00. Mailen kan natuurlijk ook óf stuur ons een chatbericht. Dan beantwoorden wij uw vraag zo spoedig mogelijk.

Neem contact op

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals