Friteuse onderhoud

friteuse-onderhoud

Friteuse onderhoud

Friteuses zijn erg populair en zijn, dankzij hun veelzijdigheid, niet meer weg te denken uit de professionele keuken. Doordat ze veel worden gebruikt, is slijtage van uw friteuse vanzelfsprekend. Goed onderhoud zorgt ervoor dat het slijtage wordt beperkt tot een minimum. Bij HTB Emmen weten we dit als geen ander. Wij zijn al meer dan 15 jaar toonaangevend in friteuse onderhoud.

 

 

 

Onderhoudstips

Friteuses moeten dagelijks grondig gereinigd en gecontroleerd worden op eventuele defecten of lekkages. Wij hebben wat tips voor u opgeschreven die u kunnen helpen:

  • De filter moet ten minste een keer per dag worden schoongemaakt om achtergebleven etensresten uit het vet te halen. Dit voorkomt dat het vet ongezond en donker wordt.
  • Pas op met water! Wanneer hete olie in aanraking komt met water, wordt het water omgezet in stoom. Deze reactie kan ervoor zorgen dat hete olie gaat bruisen en gaat overkoken.
  • Zorg er ook voor dat de friteuse altijd genoeg vloeibaar vet of olie bevat. Wanneer dit niet het geval is, kan de friteuse ook oververhit raken.
  • De friteuse moet, afhankelijk van het gebruik, wekelijks worden gecontroleerd om te zien of de thermostaat, de gasbrander en de elektrische verwarming hun werking nog goed doen. Wanneer een thermostaat zijn werking niet meer goed doet, kan dit ervoor zorgen dat de friteuse niet meer automatisch uitschakelt wanneer deze oververhit raakt.

 

Horeca Techniek Brouwer

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in friteuse onderdelen en onderhoud. Naast service en onderhoud hebben wij ook een groot assortiment aan hoogwaardige apparatuur voor de professionele keuken. Wat u ook zoekt, Horeca Techniek Brouwer heeft het.

 

Vragen over fornuis onderhoud?

Heeft u vragen over friteuse onderhoud? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud voor uw apparatuur? HTB Emmen is de expert op het gebied van onderhoud van uw friteuse en al het andere apparatuur. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals.

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals