Friteuse onderdelen

Friteuse-onderdelen


friteuse-onderdelen

Friteuse onderdelen

In een professionele keuken is een friteuse onmisbaar. Omdat onderdelen kapot kunnen gaan door slijtage, is het belangrijk dat deze snel worden vervangen om omzetverlies en ontevreden klanten te voorkomen. U wilt natuurlijk wel de kwaliteit van uw producten kunnen garanderen aan uw klanten. Is er een onderdeel stuk? HTB Emmen is de specialist op het gebied van friteuse onderdelen met al meer dan 15 jaar ervaring. Wat u ook zoekt, bij HTB Emmen bent u aan het juiste adres voor al uw friteuse onderdelen.

 

Onderdelen en onderhoud

Onderdelen van uw friteuse kunnen kapotgaan door slijtage. Slijtage is niet te voorkomen, maar kan wel tot een minimum worden gebracht door goed onderhoud van uw friteuse. Wij hebben een aantal tips opgeschreven die de het slijtageproces van uw friteuse kunnen verminderen:

  • Maak na gebruik al het gebruikte materiaal schoon;
  • Controleer altijd alle (gas)aansluitingen om vroegtijdige lekkages of defecten te constateren;
  • Gebruik vloeibaar vet voor uw bakwanden om een langere levensduur te garanderen;
  • Zorg dat er te allen tijde genoeg vet of olie in de frituurpan zit om oververhitting te voorkomen;
  • Reinig uw friteuse door het oude vet af te tappen en de friteuse vervolgens te vullen met water. Voeg hier soda aan toe en laat het mengsel koken op maximaal 100 graden Celsius om de vetresten los te koken. Let op: Laat de friteuse eerst afkoelen tot minimaal 90 graden Celsius. Het mandje en deksel dienen apart te worden schoongemaakt.

 

Horeca Techniek Brouwer

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in friteuse onderdelen en onderhoud. Naast service en onderhoud hebben wij ook een groot assortiment aan hoogwaardige apparatuur voor de professionele keuken. Wat u ook zoekt, Horeca Techniek Brouwer heeft het.

 

Vragen over friteuse onderdelen?

Heeft u vragen over de friteuse onderdelen van HTB Emmen? Of heeft u advies nodig over welk onderdeel u moet hebben? HTB Emmen is dé expert op het gebied van friteuse onderdelen. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals.

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals