Fornuis onderdelen

Fornuis onderdelen

Als horecaondernemer heeft u dure apparatuur in gebruik. Het kan natuurlijk voorkomen dat hier een keer een onderdeel van moet worden vervangen. HTB Emmen levert naast hoogwaardige apparatuur ook onderdelen voor al uw apparatuur. Door ons grote assortiment aan fornuis onderdelen kunt u de kwaliteit van uw gerechten garanderen voor uw klanten!

Zelf onderhouden

Het jaarlijks controleren en onderhouden van uw fornuis is vaak een vereiste voor de verzekering. Naast het verplichte onderhoud aan uw fornuis is het belangrijk dat u deze zelf ook regelmatig schoonmaakt voor het goed functioneren en het verlengen van de levensduur. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet die u hierbij kunnen helpen:

  • Maak het fornuis regelmatig schoon. Dit kunt u doen door de onderdelen in een bak met heet water te leggen en een mild reinigingsmiddel toe te voegen. Wanneer u dit een halfuur laat weken kunt u het vet er makkelijk af halen met een oude doek.
  • Controleer regelmatig de gasdruk om lekkages vroegtijdig op te merken.
  • Zorg ook voor voldoende ventilatie in de ruimte waar u het fornuis gebruikt. Bij ruimtes kleiner dan 20m3 dient mechanische ventilatie aanwezig te zijn (afzuigkap of mechanische ventilatie van het gebouw).
  • Gebruik geen schurende middelen om roestvrijstalen onderdelen schoon te maken om schade aan de onderdelen te voorkomen.

Horeca Techniek Brouwer

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) is gespecialiseerd in onderhoud voor alle apparatuur voor de horecabranche. Tevens bieden wij ook hoogwaardige apparaten aan alsook alle onderdelen om deze te onderhouden. Naast onze producten kunt u ook bij ons terecht om onderhoud aan uw apparatuur uit te laten voeren. Wat het probleem met uw machines ook is, Horeca Techniek Brouwer lost het voor u op.

Vragen over fornuis onderdelen?

Heeft u vragen over fornuis onderdelen? Of bent u op zoek naar een bepaald fornuis onderdeel? HTB Emmen is de expert op het gebied van onderdelen voor uw fornuis en al het andere apparatuur. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals.

Neem contact op

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals