Fermod Deurbeslag bij HTB Emmen

Fermod koeling- en vriezeronderdelen kopen?

In de horeca is een goede en betrouwbare sluiting van uw koelcel of vriescel van groot belang. Als u het eten goed bewaart, blijft dit tenslotte langer houdbaar. Fermod staat bekend om zijn hoge kwaliteit onderdelen en toebehoren voor koel- en vriescellen. Een geliefd onderdeel zijn de eenpuntsluitingen van het merk. Door gebruik te maken van deze Fermod sluitingen zorgt u ervoor dat de cellen goed sluiten en goed gekoeld blijven. Klik op de onderstaande button en bekijk direct de Fermod eenpuntsluitingen!

Eenpuntsluiting van Fermod

De eenpuntsluitingen van Fermod zijn een veilige oplossing voor uw koel- en vriescellen. Deze automatische sluitingen voor opliggende draaideuren zijn voorzien van een ontgrendelingsknop. Hierdoor is de koeling of vriezer ook van binnenuit te openen. Mocht u zichzelf per ongeluk opsluiten, dan kunt u er alsnog makkelijk uit. Een ander voordeel van deze sluitingen is dat ze links-rechts omkeerbaar zijn.

Fermod - voor uw koeling en vriezer

U kunt bij Fermod terecht voor onderdelen en benodigdheden voor uw koelcel en vriescel. Het Franse bedrijf heeft al meer dan 80 jaar ervaring als het aankomt op scharnieren en sluitingen van koelingen en vriezers voor in de horeca. Ze zijn gespecialiseerd in deurbeslag zoals sluitingen en scharnieren, strokengordijnen en diverse andere toebehoren voor horeca-installaties.

Horeca Techniek Brouwer

Bij Horeca Techniek Brouwer kunt u terecht voor al uw accessoires en benodigdheden voor in de horeca. Van grillplaten tot waterkoelers en van sapcentrifuges tot tafellinnen. In ons ruime assortiment vindt u ongetwijfeld apparatuur die u nodig heeft. U kunt bij ons ook terecht voor reparatie, onderhoud en reiniging van uw huidige horeca-apparatuur. Heeft u behoefte aan gedegen advies en professionele hulp? Klik op de knop!

Meer weten?

Heeft u vragen over de sluitingen van Fermod? Of een van de andere producten uit het assortiment? Dan helpen wij u graag verder. Wij van HTB Emmen zijn specialist op het gebied van horeca-apparaten en -toebehoren. Ook als u advies nodig heeft over de producten die het beste bij u en uw bedrijf passen, staan onze deskundigen voor u klaar om u te helpen. Door op de onderstaande knop te klikken kunt u direct contact opnemen.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals