Encore Professionele Kranen

Een professionele kraan van Encore kopen?

Als horecaondernemer wil je natuurlijk alleen werken met het beste materieel. Bij Encore begrijpen ze dat. Encore is onderdeel van de Component Hardware Group, een premium aanbieder die professioneel materieel ontwikkelt waarmee u als ondernemer het waterverbruik kunt beperken, de hygiëne kunt verbeteren en de productiviteit kunt verhogen. Encore biedt duurzaam en professioneel kraanwerk aan, waaronder eengats-voorspoeldouches, dubbelgats-voorspoeldouches, sproeikoppen, infraroodkranen, muurkranen, tafelmengkranen en voetbedieningen. Naast al dit professioneel kraanwerk biedt HTB Emmen ook nog eens diverse onderdelen aan van het merk Encore. Hiermee bent u altijd voorzien van alle professionele apparatuur, zodat uw keuken draaiende kan blijven.

Handdouches/voorspoeldouches en onderdelen

Naast professionele kranen vervaardigt Encore ook handdouches, ook wel voorspoeldouches genoemd. Deze zijn onmisbaar in iedere spoelkeuken, omdat ze het werk enorm verlichten en versnellen. In ons assortiment vindt u veel verschillende modellen handdouches van Encore, alsmede veel verschillende benodigde onderdelen, waaronder handdoucheslangen. Op zoek naar een specifiek model handdouche of naar een specifiek onderdeel en kunt u het niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact op.

Innovatie, design en duurzaamheid

De Component Hardware Group is in 1981 in het leven geroepen. Sindsdien zijn ze marktleider qua innovatieve ontwerpoplossingen en productie van industriële componenten voor de zorg, horeca en de bouw. Encore is hun paradepaartje op het gebied van professioneel kraanwerk. Het professionele kraanwerk van Encore is zo ontwikkeld dat het de hygiëne verhoogt, het waterverbruik beperkt en er operationele kosten worden gereduceerd. Ook hebben de producten van Encore een lange levensduur. Dit is belangrijk aangezien het kraanwerk vele keren per dag gebruikt wordt. Niets voor niets dus dat het duurzame en betrouwbare kraanwerk van Encore gebruikt worden in de zorg, horeca en bouw!

Horeca Techniek Brouwer

Naast het professionele kraanwerk van Encore, biedt HTB Emmen ook diverse bjibehorende onderdelen aan van Encore. Hierdoor zorgen we ervoor dat de keuken kan blijven draaien. En wist u dat als u bestelt bij HTB Emmen, u tevens altijd 1 jaar garantie kan verwachten op al onze professionele producten? Hiernaast kunt u bij Horeca Techniek Brouwer ook terecht voor onderhoud aan uw apparatuur door onze professionals.

Meer weten?

Zijn er verder nog vragen over het kraanwerk van Encore? Of bent u nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud voor uw apparatuur? HTB is de expert op het gebied van apparatuur in de horeca. Wij staan altijd voor u klaar met een persoonlijk en gericht advies door onze ervaren experts.Neem dus gerust eens contact met ons op voor meer informatie!

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals