Elframo

Elframo professionele vaatwasmachines en onderdelen

Als horecaondernemer gebruikt u uw vaatwasser elke dag om uw servies en andere gebruiksvoorwerpen schoon te maken. Het is hierbij belangrijk dat u alle vaat snel en grondig schoon kan verwerken, zodat u zich kunt focussen op belangrijkere taken. Om dit te realiseren heeft u professioneel aparatuur nodig dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarom heeft u bij ons de keuze uit glazenspoelmachines, voorlader vaatwasmachines, doorschuif vaatwasmachines en gereedschap vaatwasmachines van het merk Elframo. Maar wist u dat wij naast complete machines ook onderdelen aanbieden van Elframo? Wat u ook zoekt, bij HTB Emmen kunt u terecht voor professionele vaatwasmachines en onderdelen.

Efficiëntie en gebruiksgemak

Elframo is al sinds 1986 fabrikant van vaatwasmachines voor professionele keukens. De vaatwassers van Elframo zijn ontworpen om te zorgen voor efficiëntie en gebruiksgemak in alle stadia van gebruik. Een horeca vaatwasser moet namelijk aan andere eisen voldoen dan een standaard vaatwasser. Het is daarom erg belangrijk dat deze een zeer snelle cyclus kan draaien. Ook moet de vaatwasser een lange levensduur hebben, aangezien ze meerdere keren per dag aan staan. Niet voor niets dus dat Elframo wordt gebruikt in bedrijven, horeca, onderwijs en nog veel meer.

 

 

Horeca Techniek Brouwer

Bij HTB Emmen kunt u, naast professionele vaatwasmachines van Elframo, ook terecht voor alle bijbehorende onderdelen van Elframo voor uw vaatwasmachine. Wanneer u bestelt bij HTB Emmen heeft u tevens 1 jaar garantie op uw producten. Maar wist u dat u naast onze producten ook bij ons terecht kan voor onderhoud aan uw apparatuur door onze professionals

 

Meer weten?

Heeft u vragen over de producten van Elframo? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud voor uw apparatuur? HTB Emmen is de expert op het gebied van onderhoud en reiniging van uw apparatuur. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals. Dankzij onze optimale prijs-kwaliteit verhouding, snelle levertijd en goede klantenservice realiseren wij niet voor niets een hoge klanttevredenheid.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals