Dihr vaatwasser onderdelen

Dihr header

Vervangende onderdelen nodig voor uw Dihr vaatwasser?

Horeca-apparatuur wordt vaak intensief gebruikt, zo ook uw Dihr vaatwasser. In een zeldzaam geval kan het voorkomen dat uw apparatuur plotseling uitvalt of onderhoud nodig heeft. In zo’n geval is een snelle oplossing noodzakelijk om bijvoorbeeld omzetverlies, ontevreden klanten en verdere onkosten te voorkomen. Want u wilt natuurlijk koste wat kost voorkomen dat klanten een vies bord, glas of bestek krijgen.

Een snelle oplossing vindt u bij Horeca Techniek Brouwer. Wij hebben een ruim assortiment aan onderdelen voor uw Dihr vaatwasser. Daarnaast hebben we de benodigde kennis en vakkundigheid in huis om uw apparatuur zo snel mogelijk te repareren. Met behulp van de juiste onderdelen ter vervanging, bent u snel weer verzekerd van glanzend schone glazen, borden en bestek. En niet te vergeten, tevreden klanten.

Professionele vaatwassers van Dihr

Dihr is wereldwijd een toonaangevende producent van professionele vaatwasmachines voor onder andere de horeca.

Het bedrijf staat bekend om zijn sterk geautomatiseerde productie. Deze productie zorgt ervoor dat er iedere drie minuten een vaatwasser van metalen plaat tot aan de verpakkingsdoos kan worden geproduceerd. Dihr behoort tot een select groepje bedrijven die worden gezien als grondleggers voor de markt van hedendaagse professionele vaatwassers. Inmiddels exporteert het bedrijf meer dan 70 verschillende commerciële merken naar meer dan 95 landen.

Dihr heeft als missie om niet alleen standaard machines te produceren die voldoen aan de behoeften van het merendeel van de markt. Maar ze gaan hierin veel verder: ze ontwerpen en vervaardigen maatoplossingen die aan elke vraag kan voldoen. Met een speciale focus op en aandacht voor bedrijfskosten en de impact op het milieu.

Om deze redenen zegt Dihr in staat te zijn om het grootste assortiment aan vaatwassers en -onderdelen te bieden, groter dan welke fabrikant dan ook ter wereld.

Horeca Techniek Brouwer Emmen

Wij zijn een grote specialist op het gebied van horeca techniek. Bij ons vindt u alleen onderdelen en materialen van de hoogste kwaliteit voor uw vaatwasser van Dihr. Wij hebben onder andere afvoerpompen, was-sproeiers en drukverhogingspompen van Dihr in ons ruime assortiment aan vaatwasser onderdelen.

Mocht u alsnog behoefte hebben aan meer informatie over de verschillende vaatwasser onderdelen van Dihr, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie of reiniging van uw horeca apparatuur. Hierover leest u meer door op onderstaande knop te klikken.

Lees meer

Neem voor vragen contact met ons op

Heeft u vragen over vervangende vaatwasser onderdelen van Dihr? Via onderstaande knop kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals