Deurrubbers voor ovens/steamers en koeltechniek bij HTB!

 

 

Deurrubbers voor ovens/steamers en koelkasten

Bent u op zoek naar nieuwe deurrubbers voor uw oven, steamer of koeltechniek of moet u de huidige rubbers vervangen? Dan bent u bij HTB Emmen aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk deurrubbers voor alle merken, typen en formaten ovens, steamers, koelkasten en vrieskasten. Zoek de afdichtingsrubbers gemakkelijk op in onze webshop en neem gerust contact met ons op als u de juiste niet kunt vinden.

Oven en steamers

Wanneer de deurrubbers van een oven of steamer versleten of beschadigd zijn, zorgt dit voor lekkage van warmte. Daardoor is de temperatuur niet meer constant, wat de kwaliteit van uw te bereiden producten aantast. Daarnaast heeft de oven/steamer meer energie nodig om te draaien, wat natuurlijk niet ten goede komt van de gebruikskosten. Koop daarom uw nieuwe deurrubbers bij HTB Emmen!

Koelkasten

Ook bij de deurrubbers van koel- en vrieskasten geldt dat er temperatuurlekkage ontstaat bij slijtage of beschadiging. Hierdoor kan de kwaliteit van de opgeslagen producten niet meer gewaarborgd worden en kunnen de energiekosten hoog oplopen omdat de koeltechniek harder moet draaien. Voorkom dit door tijdig de afdichtingsrubbers te vervangen! Bekijk snel ons assortiment.

Montagetips

Afdichtingsrubbers zijn vaak net iets langer dan de deur waar ze op bevestigd moeten worden. Hierbij is een tolerantie van ongeveer 5 mm acceptabel. Begin bij de montage altijd eerst in de hoeken om deze tolerantie op te lossen. Reinig voordat u begint met de montage altijd eerst goede ondergrond waar de rubbers op geplaatst worden, alsmede de ondergrond waar ze mee in aanraking komen wanneer de deur gesloten wordt. Houd verder de tips hiernaast in achting:

• Haal de afdichtingsrubbers direct na ontvangst uit de verpakking en laat ze aan de omgevingstemperatuur wennen.
• Houd de rubbers altijd bij de hoeken vast om uitscheuring van de hoeken te voorkomen.
• Houd bij montage deze volgorde aan: eerst de hoeken, dan de lange zijden, dan de korte zijden.

Onderhoudstips

Om een lange levensduur van de afdichtingsrubbers voor ovens/steamers en koeltechniek te garanderen, is het belangrijk dat deze goed onderhouden worden. Zo moeten vet- en olieresten zo snel mogelijk verwijderd worden, zodat deze de rubbers niet hard maken en laten barsten. Houd verder de tips hiernaast in achting:

• Zorg ervoor dat de afdichtingsrubbers structureel worden gereinigd.
• Vermijd agressieve reinigingsmiddelen.
• Gebruik reinigingsmiddelen op waterbasis.
• Gebruik geen scherpe voorwerpen om de randen van de afdichtingsrubbers te reinigen.

"Verwijder vet- en olieresten om het barsten van uw rubbers te voorkomen."

Uw deurrubber niet gevonden? Neem contact op!

In ons assortiment vindt u deurrubbers voor alle merken ovens/steamers en koeltechniek, zoals Polaris, Gamko, Polar, Gram, Convotherm en meer. Kunt u de deurrubbers voor horecatechniek toch niet vinden in ons assortiment? Of heeft u advies nodig over welke horeca afdichtingsrubbers u het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u verder op weg!

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals