Contactgrill Ter Apel

grill stations 230v

Contactgrill Ter Apel

Horeca Techniek Brouwer is dé leverancier van contactgrills in Ter Apel en omstreken. In ons assortiment vindt u verschillende varianten contactgrills, alsmede alle andere benodigde horeca apparatuur en machines die u nodig heeft. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor allerlei onderdelen, zodat u niet direct een helemaal nieuwe machine hoeft te kopen. Neem dus snel eens een kijkje in ons assortiment!

Efficiëntie en kwaliteit

Met een contactgrill kunt u op efficiënte wijze uw producten bereiden. Zo kunt u gemakkelijk aan een grote vraag naar panini’s, focaccia’s, sandwiches, spiesen, vlees, vis en gevogelte voldoen. Bovendien maakt een contactgrill het gemakkelijk om deze producten altijd op dezelfde manier bereiden, waardoor je gemakkelijk naar kwaliteit en consistentie kunt streven! De contactgrills verhitten het voedsel op een gelijkmatige manier en ze hebben een korte opwarmtijd.


 

Roband grillstations

In ons assortiment aan contactgrills vindt u ook de Roband grillstations. Deze grills van hoogstaande kwaliteit zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u eerst al kiezen uit de grootte: voor 6 of voor 8 sandwiches. Daarna kunt u nog kiezen of u liever bakt op een effen of op een geribbelde bakplaat. Deze contactgrills hebben een 230V voeding, waardoor ze geen krachtstroom nodig hebben en dus gemakkelijk in elke keuken te plaatsen zijn.

 


 

HTB Emmen | Contactgrill Ter Apel | Grillen | Keukenapparatuur | Horeca


 

HTB Emmen

Met meer dan 15 jaar ervaring staat HTB Emmen voor u klaar met gericht advies en de beste service. Naast complete machines kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen van horeca-apparatuur en voor het onderhoud van de machines die u reeds bezit.

Vragen?

Heeft u vragen over een contactgrill? Of over ons overige assortiment? Of kunt u wel wat advies gebruiken over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals