Brita filtersystemen

Slimme filteroplossingen van Brita kopen?

Kraanwater zit vol met kalk, geneesmiddelen, biociden, ijzer- en koperdeeltjes en andere reststoffen. Hoewel er in ons land strenge eisen zijn gesteld aan de normen van drinkwater, betekent dit niet dat het water vrij is van allerlei stoffen. Een voorbeeld hiervan is vaak terug te zien in uw apparatuur in de vorm van kalkaanslag. Door het gebruik van de professionele filtersystemen van Brita worden stoffen zoals kalk, metalen die in de leidingen kunnen voorkomen en andere geur- en smaakverstorende stoffen uit het water gefilterd. Dit alles heeft niet alleen een positief effect op de werking van uw machines, maar ook op de smaak van het eindproduct. Bekijk al onze producten van Brita, zoals filters, slangen en meer, via de onderstaande knoppen!

 

Voordeel Brita filteroplossingen

De professionele filteroplossingen van Brita bieden u diverse voordelen. U beschermt niet alleen uw apparatuur, maar zorgt er ook voor dat koffie en thee hun heerlijke aroma behouden en dat het eten lekkerder smaakt. Glazen, borden en keukengerei worden weer glanzend schoon. De filteroplossing zijn eenvoudig te installeren en gaan altijd voor het beste resultaat. Voor verschillende taken is het perfecte resultaat te vinden.

  • Bescherming van uw apparatuur (langere levensduur)
  • Smakelijkere gerechten en dranken
  • Glazen, borden en keukengerei worden glanzen schoon
  • Eenvoudig te installeren

 

Minder onderhouds- en reparatiekosten

De moderne Brita waterfilters beschermen niet alleen de gevoelige techniek van de apparaten, maar dragen ook bij aan smakelijke gerechten, dranken en glanzend glaswerk. En dat is nu juist zo belangrijk in de gastronomie, hotel- en cateringbranche. Kalkafzetting in machines kan leiden tot storingen, en dus leiden tot hogere onderhouds- en reparatiekosten, waardoor de rentabiliteit negatief wordt beïnvloed. Dankzij de waterfilters van Brita worden kalk en stoffen uit het water gefilterd. Hiermee verlengt u de levensduur van uw keukenapparatuur.

 

Alleen de beste materialen

BRITA is uw oplossing op het gebied van water filtering en waterontharding! BRITA filtert alle kalk en andere geur- en smaakverstorende stoffen uit leidingwater. Het resultaat: heerlijk zacht drinkwater en geur- en smaakverstorende stoffen worden uit het water gefilterd. Ook uw apparatuur profiteert: ontkalken is nauwelijks nodig. De waterfilters en waterontharders reinigen het leidingwater, wat zorgt voor een optimale bereiding van warme en koude dranken en gerechten.

 

Lekkerder en gezonder water

De waterfilters van Brita zorgt ervoor dat vervuilende stoffen uit het water gefilterd worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat het water lekker is. Hierdoor wordt het water namelijk ook gezonder. Het is dus niet alleen goed voor uw apparaten, maar ook voor u en uw klanten. Wanneer u het water zuivert met een Brita filter of Brita waterontharder gaan uw apparaten langer mee.

Schoon servies, bestek en glazen

Servies, bestek en glazen worden met onthard en gefilterd water over het algemeen een stuk schoner dan met ongefilterd (kraan)water. Maak uw keukengerei schoon zonder vlekken en strepen achter te laten. U kunt de keukenspullen op laten drogen, zonder dat er strepen achterblijven. Dit komt omdat het wordt schoongemaakt met kalkvrij water.

Gemakkelijk schoonmaken en installeren

Onthard water zorgt ervoor dat het schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt gemaakt. Wanneer het zachte water opdroogt, laat het namelijk geen kalkstrepen achter. Hierdoor kunt u de vaat laten drogen voor een schoon resultaat. U heeft bij het afwassen en schoonmaken bovendien minder reinigingsmiddelen nodig. Het schoonmaken gaat met onthard water een stuk sneller, waardoor u veel tijd bespaart.

Professioneel en thuisgebruik

De filteroplossingen en waterontharders van Brita zijn geschikt voor zowel professioneel gebruik als thuisgebruik. Hierdoor geniet u overal van lekker en gefilterd water. Door uw glaswerk, servies en bestek schoon te maken met zacht water maakt u alles blinkend schoon. Met dit zachte water is bovendien een optimale smaak te garanderen.

 

De ideale oplossing voor uw situatie

Bij HTB Emmen vindt u professionele oplossingen voor uw behoeften. Naast onze consumentenproducten vindt u verschillende professionele oplossingen. Zo heeft Brita filters voor koffiebars & bakkerijen, vendingautomaten, catering en restaurants. Voor iedere keuken is een geschikte oplossing te vinden. Kies voor een filtersysteem van Brita om de kwaliteit van het water te verbeteren.

 

Horeca Techniek Brouwer

Bij HTB Emmen kunt u, naast filtersystemen van Brita, ook terecht voor alle bijbehorende accesoires voor uw filtersystemen. Wanneer u bestelt bij HTB Emmen heeft u 1 jaar garantie op uw producten. Maar wist u dat u naast onze producten ook bij ons terecht kan voor onderhoud aan uw apparatuur? Of voor de montage of reiniging van uw keukenapparatuur? Lees meer door op de onderstaande knop te klikken of neem contact met ons op als u hier vragen over heeft!

Meer weten?

Heeft u vragen over de producten van Brita? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud voor uw apparatuur? HTB Emmen is de expert op het gebied van onderhoud en reiniging van uw apparatuur. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals. Dankzij onze optimale prijs-kwaliteit verhouding, snelle levertijd en goede klantenservice realiseren wij niet voor niets een hoge klanttevredenheid.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals