Bakwand reiniging

 

 

bakwand-reiniging
 

Bakwand reiniging

Professionele keukens worden vaak ingericht met kwalitatief goede materialen. Wanneer u zorgvuldig met het materiaal omgaat, kan het vele jaren dienstdoen. Zorgvuldig met het materiaal omgaan wil zeggen: goede reiniging, goed onderhoud en regelmatige controle op gebreken. Een periodieke bakwand reiniging helpt u hierbij. HTB Emmen verzorgt al meer dan 15 jaar de reiniging van bakwanden en zorgt ervoor dat uw bakwand weer helemaal schoon is.

Reiniging van de bakwand is belangrijk om eventuele kruisbesmetting te voorkomen, zodat de kans op voedselvergiftiging minimaal is. Behalve voedselbesmetting verkleint bakwand reiniging ook de kans op brand. Door het intensieve gebruik van een bakwand krijgt deze te kampen met veel afvoer van vet en verbrandingsgassen. Wanneer het vet zich ophoopt kan het vet door de hoge temperatuur van de verbrandingsgassen ontsteken waardoor er brand uitslaat. Daarom moet u hoge eisen stellen aan hygiëne.

 

Reinigingstips

Naast regelmatig reinigen van uw bakwand heeft reiniging van uw materiaal ook een grote invloed op het voorkomen van voedselbesmetting. Wij hebben een aantal tips opgeschreven om uw materialen op de juiste manier te reinigen en zo voedselbesmetting te voorkomen:

  • Maak uw materiaal direct na gebruik schoon, zo kan vuil zich minder snel hechten;
  • Gebruik een desinfecterende zeep om bacteriën te doden. Spoel na met heet water (ten minste 80 graden Celsius) om de laatste bacteriën te doden;
  • Gebruik altijd een droge doek na om uw materiaal schoon te maken. Vocht trekt bacteriën aan, wat ervoor zorgt dat bacteriën kunnen groeien op uw materiaal;
  • Regelmatige reiniging van uw bakwand is goedkoper dan een compleet nieuw onderdeel aan te schaffen (of erger: een compleet nieuwe bakwand).

 

bakwand-reiniging

 

Horeca Techniek Brouwer

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) heeft al meer dan 15 jaar ervaring in bakwand reiniging en onderhoud. Wij bieden naast service en onderhoud ook horeca-apparatuur aan van hoogwaardige kwaliteit voor alle horecagelegenheden. Wat het probleem met uw apparatuur ook is, Horeca Techniek Brouwer lost het voor u op.

Vragen over bakwand reiniging?

Heeft u vragen over bakwand reiniging? Of heeft u advies nodig over de mogelijkheden qua reiniging van uw bakwand? HTB Emmen is de expert op het gebied van bakwand reiniging. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals.

Neem contact op

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals