Bakwand onderhoud Coevorden

bakwand-onderhoud

Bakwand onderhoud Coevorden

Door intensief gebruik van uw bakwanden kunnen de onderdelen een keer kapotgaan door slijtage. Het is dan belangrijk dat er snel wordt gehandeld om omzetverlies en ontevreden klanten te voorkomen. Daarnaast wordt het door verzekeraars verplicht gesteld om ten minste een keer per jaar uw bakwand te laten inspecteren en controleren op alle gas-technische onderdelen. HTB Emmen kan deze inspectie voor uw bedrijf in Coevorden verzorgen. Met ruim 15 jaar ervaring in onderhoud van horeca-apparatuur zijn wij de beste keuze!

Tips voor onderhoud

Door regelmatig onderhoud van uw apparatuur zorgt u ervoor dat deze blijvende optimale prestaties kunnen leveren en verlengt u de levensduur van uw apparaten. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan, wat u veel tijd en geld kan besparen. HTB Emmen verzorgt onderhoud op al uw apparatuur, maar u kunt zelf ook al klein onderhoud plegen dat de levensduur van uw bakwanden kan verlengen.

  • Reinigen van de frituurpan: om een goed product te kunnen garanderen aan uw klanten is het noodzakelijk om de frituurpan regelmatig schoon te maken.
  • Onderhoud van de mantel: de filters in de kap dienen regelmatig gereinigd te worden om een goede afzuiging van de gassen en dampen te garanderen.
  • Gebruik nooit een staalborstel, schuurborstel of plaatmes met rechte hoeken om uw apparatuur schoon te maken, dit kan schade veroorzaken aan het apparatuur.
  • Gebruik vloeibaar vet voor uw bakwanden om een langere levensduur te garanderen.
  • Zorg ervoor dat u zo weinig mogelijk gezouten frites gaat herbakken; dit verkort de levensduur van de frituurketels.
  • Zorg dat er altijd genoeg vet of olie in de frituurpan zit om oververhitting te voorkomen.
  • Maak regelmatig het beschermrooster schoon. Kruim kan achter het beschermrooster komen wat de kans op oververhitting verhoogt.

 


HTB Emmen | Bakwand onderhoud Coevorden | Bakwand | Horeca apparatuur | Onderdelen


 

Horeca Techniek Brouwer

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in onderhoud van alle apparatuur voor de horecabranche. Naast onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor een groot assortiment aan machines en onderdelen. Wat het probleem met uw machines ook is, Horeca Techniek Brouwer lost het voor u op.

 

Vragen over bakwand onderhoud?

Heeft u vragen over bakwand onderhoud? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud voor uw apparatuur? HTB Emmen is de expert op het gebied van onderhoud van bakwanden en al het andere apparatuur in Coevorden en omstreken. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals.

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals