bakwand-onderhoud

 

bakwand-onderhoud

Bakwand onderhoud

Het kan voorkomen dat onderdelen een keer kapotgaan. Zo ook uw bakwanden, die door hun intensieve gebruik een hogere mate van slijtage hebben. Een snelle afhandeling bij een defect is dan noodzakelijk om omzetverlies en ontevreden klanten te voorkomen. Daarbij wordt het door de meeste verzekeraars verplicht gesteld om tenminste een keer per jaar uw bakwand te laten inspecteren en controleren op alle gas-technische onderdelen. Onderhoud op bakwanden is daarom ook een vereiste. Hiervoor bent u bij HTB Emmen aan het juiste adres. HTB Emmen zorgt voor al het onderhoud op uw apparatuur.

Tips voor onderhoud

Het is belangrijk dat uw bakwanden blijvende optimale prestaties kunnen leveren. Door regelmatig onderhoud van uw apparatuur blijft uw apparatuur in optimale conditie. Dit zorgt weer voor een langere levensduur van uw apparaten. Ook zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat u niet plotseling voor onverwachte verrassingen komt te staan, en dit kan u veel tijd en geld besparen! Naast onderhoud door HTB Emmen kunt u zelf ook regelmatig onderhoud plegen dat de levensduur van uw bakwanden kan verlengen.

  • Reinigen van de frituurpan: om een goed product te kunnen garanderen aan uw klanten is het noodzakelijk om de frituurpan regelmatig schoon te maken.
  • Onderhoud van de mantel: de filters in de kap dienen regelmatig gereinigd te worden om een goede afzuiging van de gassen en dampen te garanderen.
  • Gebruik nooit een staalborstel, schuurborstel of plaatmes met rechte hoeken om uw apparatuur schoon te maken, dit kan schade veroorzaken aan het apparatuur.
  • Gebruik vloeibaar vet voor uw bakwanden om een langere levensduur te garanderen.
  • Zorg ervoor dat u zo weinig mogelijk gezouten frites gaat herbakken; dit verkort de levensduur van de frituurketels.
  • Zorg dat er altijd genoeg vet of olie in de frituurpan zit om oververhitting te voorkomen.
  • Maak regelmatig het beschermrooster schoon. Kruim kan achter het beschermrooster komen wat de kans op oververhitting verhoogt.

 

 

Horeca Techniek Brouwer

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) is gespecialiseerd in alle apparatuur voor de horecabranche. In ons assortiment vindt u alle apparaten en machines die u nodig heeft, alsook alle onderdelen om deze te onderhouden. Naast onze producten kunt u ook bij ons terecht om onderhoud aan uw apparatuur uit te laten voeren. Wat het probleem met uw machines ook is, Horeca Techniek Brouwer lost het voor u op.

 

Vragen over bakwand onderhoud?

Heeft u vragen over bakwand onderhoud? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud voor uw apparatuur? HTB Emmen is de expert op het gebied van onderhoud van bakwanden en al het andere apparatuur. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals