Op voorraad
SKU
ANIMO_1004731

ANIMO OPTIFRESH BEAN 1 TOUCH - RVS, 1004731

Uniek zetsysteem voor verse filterkoffie
Swiss made koffiemolen
Keramische maalschijven
RVS permanentfilter
Bonencanister voor 2,2 kg koffiebonen
Eenvoudig vullen
Zettijd: kopje 120 ml. / ca. 27 sec.
Uurcapaciteit koffie: 130 kopjes (120 ml)
Compact formaat: 403(b)x573(d)x864(h) mm.
Aansluitwaarde: 1N~230V/50-602Hz/2300W
Verstelbaar kopjesplateau: 60 - 115 mm.
Max aftaphoogte: 167 mm.
Gescheiden uitgifte voor koffie en heet water
Eenvoudig te bedienen
Grote afvalbak; 6,7 liter
Sterkteregeling
STOP toets
LED OptiLight
Intelligente energiebesparende modus
Reinigingsprogramma
Verbruiksregistratie
Wateraansluiting 3/4"
€ 4.149,82
  • Ma t/m vrij bereikbaar van 8u-18u
  • Veilig betalen
  • 1 jaar garantie
  • Vakkundig advies

Een vraag over dit product? Neem contact met ons op

Koffieautomaat uitgerust met 1 canister voor koffiebonen. De OptiFresh BEAN 1 NG biedt u de keuze uit verse koffie en heet water voor thee. Ook een thermoskan is zo gezet!

Puur bedieningsgemak

De koffieautomaat OptiFresh Bean is snel te installeren en overal te gebruiken. U kunt de sterkte gemakkelijk naar eigen smaak regelen. Het kopjesplateau is in hoogte verstelbaar en ook geschikt voor thermoskannen. Dankzij het grote canister hoeft u de machine niet vaak bij te vullen. Ook handig: u houdt de OptiFresh eenvoudig schoon.

RVS permanentfilter

De OptiFresh Bean is gemaakt van hoogwaardige componenten en uitvoerig getest. Het resultaat: een betrouwbare machine die nauwelijks onderhoud nodig heeft. De OptiFresh heeft een roestvrijstalen permanent filter. Dat betekent minder afval en nooit meer filterrollen aanvullen. De precisie grinder van de OptiFresh Bean is Swiss made, met keramische schijven.

Design

Een lust voor het oog dankzij de strakke lijnen en het tijdloze roestvrij staal. Met de OptiLight (LED) verlichting geeft u de machine een eigen look, passend bij uw huisstijl.

Duurzame keuze

Met de OptiFresh maakt u een verantwoorde keuze. Roestvrij staal is oersterk, volledig recyclebaar en dus duurzaam. De koffieautomaat is energiezuinig. De zelfdenkende Energy Save Mode schakelt de OptiFresh uit wanneer u geen koffie zet. De OptiFresh heeft energielabel A+. Dit levert u jaarlijks een directe besparing op uw energienota. Dat is snel verdiend!

Keuzevariaties:

  • Koffie
  • Heet water

Optioneel instelbaar:

  • Espresso (fresh brew)
  • Dubbele espresso (fresh brew)
  • Koud water
Meer informatie
Eenheid Stuk
Korte beschrijving Uniek zetsysteem voor verse filterkoffie Swiss made koffiemolen Keramische maalschijven RVS permanentfilter Bonencanister voor 2,2 kg koffiebonen Eenvoudig vullen Zettijd: kopje 120 ml. / ca. 27 sec. Uurcapaciteit koffie: 130 kopjes (120 ml) Compact formaat: 403(b)x573(d)x864(h) mm. Aansluitwaarde: 1N~230V/50-602Hz/2300W Verstelbaar kopjesplateau: 60 - 115 mm. Max aftaphoogte: 167 mm. Gescheiden uitgifte voor koffie en heet water Eenvoudig te bedienen Grote afvalbak; 6,7 liter Sterkteregeling STOP toets LED OptiLight Intelligente energiebesparende modus Reinigingsprogramma Verbruiksregistratie Wateraansluiting 3/4"
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals