Rhima onderdelen

Rhima is een welbekende naam als het gaat om professionele afwasapparatuur. Zo is Rhima al meer dan 55 jaar marktleider in afwasapparatuur: van glazenspoelmachines tot aan voorladers en van doorschuifmachines tot aan transport machines. De producten van Rhima hebben een uitstekende kwaliteit, maar het kan voorkomen dat u een vervangend onderdeel voor uw Rhima afwasmachine nodig hebt. In dat geval staan wij voor u klaar met ons uitgebreide assortiment aan Rhima onderdelen en onze vakkundige kennis. Zo draait uw afwasapparatuur binnen no-time weer op volle toeren.

Over Rhima

Rhima is een groot begrip in de horeca, hospitality, in de keukens van (zorg)instellingen, bedrijven en in de industrie. Dit komt doordat Rhima al 55 jaar lang de marktleider is in vaatwassystemen. Zo heeft Rhima vestigingen zitten in Nederland, België, Duitsland en Australië. Rhima levert onder andere glazenspoelmachines, voorladers en doorschuivers van de hoogste kwaliteit.

Ons assortiment

Ook producten van Rhima zijn vatbaar voor slijtage en storingen. Vaak resulteert dat in slechts het vervangen van een paar onderdelen, wat over het algemeen geen lastige opgave is. Wat daarentegen wel lastig is, is het vinden van de juiste onderdelen. Daarom hebben wij bij HTB Emmen een uitgebreid, maar vooral een overzichtelijk assortiment aan Rhima onderdelen.

Was- en naspoeling

Een Rhima vaatwasser moet ervoor zorgen dat de vaat er weer stralend uit komt. Dit kan alleen als de wasarmen en -sproeiers optimaal werken. Eén defecte Rhima wassproeier geeft namelijk al een minder resultaat. En een vieze vaat is wel één van de laatste dingen die u aan uw klanten wilt voorschotelen. Vervang daarom onmiddellijk defecte wassproeiers en -armen. In ons assortiment kunt u diverse Rhima sproeiers en armen vinden.

Pompen

Eén van de meest belangrijke onderdelen van een Rhima vaatwasser is de pomp. De pomp is een motor die ervoor zorgt dat het water door de sproei-/wasarmen wordt gepompt. Daarnaast zorgt een pomp er ook voor dat het water op de juiste manier wordt afgevoerd. Met een defecte pomp is de vaatwasser eigenlijk niet te gebruiken, daarom moet een defecte pomp zo snel mogelijk vervangen worden. In ons assortiment vindt u verschillende soorten Rhima vaatwaspompen, drukverhogingspompen en afvoerpompen.

Overige onderdelen

HTB Emmen heeft nog vele andere onderdelen om uw Rhima afwasapparatuur draaiende houden. Zo hebben wij ook nog naspoel boilers en verwarmingselementen in het assortiment. En naast de grotere onderdelen hebben we natuurlijk ook kleinere onderdelen zoals Rhima schakelaars, filters, knoppen, timers en meer.

Diensten HTB Emmen

Om het risico op plotselinge storingen en het uitvallen van je apparatuur te verkleinen, voert HTB Emmen verschillende soorten diensten uit. Zo voeren wij service- en onderhoudsbeurten uit op diverse keukenapparatuur. Hiermee wordt de kans op uitval van uw keukenapparatuur kleiner en gaat uw apparatuur langer meer, waardoor u er langer van geniet. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Naast het onderhoud van diverse keukenapparatuur, monteren en reinigen wij ook afzuigkappen en afzuigkanalen. Met meer dan 20 jaar ervaring doen wij dit op een effectieve en efficiënte manier, zodat u zo snel mogelijk geniet van een fijn werkklimaat.

HTB Emmen

Wij van Horeca Techniek Brouwer zijn er van bewust dat een horecaondernemer niet zonder goed werkende apparatuur kan. Daarom is HTB Emmen uw partner als het gaat om keukenapparatuur. Zo bent u bij ons op de juiste plek voor diverse Rhima onderdelen, maar ook voor het aankopen of leasen van nieuwe en gebruikte keukenapparatuur. Zo kunnen wij met ons ruime assortiment en onze diverse diensten elke horecaondernemer tevreden stellen.

Heeft u nog vragen over onze Rhima onderdelen? Of een hele andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend specialistisch advies.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals