:rofessionele vaatwasmachines

vaatwasmachines

Professionele vaatwasmachines voor alle horeca

Of het nu gaat om een klein café, een bakkerij, een slagerij of een groot horecabedrijf: Horeca Techniek Brouwer heeft dé professionele vaatwasmachines voor uw bedrijf. Ons assortiment bestaat uit glazenwassers, glazenspoelmachines, voorladers, doorschuifvaatwasmachines, pannenwassers en meer. Neem hier een kijkje in ons assortiment en neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft!

Representativiteit

Net zoals een goed kopje koffie of thee het visitekaartje van uw bedrijf is, is een schone vaat essentieel voor het imago van uw bedrijf. Wanneer dit niet op orde is, komen klanten veel minder snel terug en bestaat er een grote kans op negatieve mond-tot-mondreclame. Door goede, professionele vaatwasmachines aan te schaffen en deze goed te onderhouden voorkomt u deze negatieve reclame en vergroot u het positieve imago van uw hotel, restaurant, café of andere onderneming.


 

Productiviteit

Maar met goede vaatwasmachines kunt u ook de productiviteit van uw bedrijf verhogen. Met een doorschuifvaatwasmachine kunt u bijvoorbeeld de indeling van uw vaatwasfaciliteiten zo aanpassen dat het gehele proces veel gemakkelijker en vloeiender verloopt. Daarnaast zorgen de professionele vaatwasmachines voor meer snelheid en een schonere vaat, waardoor uw werknemers minder tijd kwijt zijn aan onder andere het poleren van uw servies, bestek en glazen.

 


 

Waterontharders

Wilt u een nog beter resultaat behalen met uw professionele vaatwasmachines? Overweeg dan eens om een waterontharder te installeren. Waterontharders filteren namelijk veel kalk uit uw water, waardoor dit geen kans heeft om zich te hechten in uw machine of op uw vaat. Zo behoudt u nog langer een schone vaat en een goed werkende machine! Neem hier een kijkje in ons assortiment aan waterontharders.

Bekijk onze waterontharders


 

 

Horeca Techniek Brouwer

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) is gespecialiseerd in alle apparatuur voor de horecabranche. In ons assortiment vindt u alle apparaten en machines die u nodig heeft, alsook alle onderdelen om deze te onderhouden. Naast onze producten kunt u ook bij ons terecht om onderhoud aan uw apparatuur uit te laten voeren. Wat het probleem met uw machines ook is, Horeca Techniek Brouwer lost het voor u op.

Vragen over vaatwasmachines?

Heeft u vragen over de werking van vaatwasmachines? Of heeft u advies nodig over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals.

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals