Grill stations 230V

grill stations 230v

Grill stations 230V

Grill stations 230V zijn de ideale toevoeging aan elke cafetaria, take-away restaurant of broodjeszaak. Onze Roband grill stations zijn duurzaam, veelzijdig en consistent presterend en zorgen ervoor dat uw gerechten hun smaak, sappen en voedingsstoffen behouden. Daarnaast hebben ze allemaal een 230V-aansluiting, waardoor ze geen krachtstroom nodig hebben dus gemakkelijk in elke keuken te plaatsen zijn!

Snel, gemakkelijk en heerlijk

De Roband Grill Stations 230V zijn speciaal ontworpen om snel en efficiënt uw producten te kunnen bereiden. Zo kunt u gemakkelijk aan een grote vraag naar panini’s, focaccia’s, sandwiches, spiesen, vlees, vis en gevogelte voldoen. De grill stations verhitten het voedsel op een gelijkmatige en effectieve manier, waardoor u de allerlekkerste gerechten kunt bereiden. Door het geperfectioneerde ontwerp hebben de stations een korte opwarmtijd, waardoor u snel aan elke vraag kunt voldoen.


 

Varianten

De grill stations 230V zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u allereerst al kiezen uit twee verschillende groottes: voor 6 of voor 8 sandwiches. De variant voor 8 sandwiches is een stuk breder, waardoor u hier meer producten tegelijk op kunt bereiden. Daarnaast kunt u per variant nog kiezen voor effen of geribbelde bakplaten. Met de effen platen bakt u uw producten op een egale manier, maar met de geribbelde krijgt u de mooie en lekker donkere grillranden die heerlijk zijn op vlees, panini’s en meer.

 


 

Onderdelen voor grill stations 230V

Naast de complete grill stations 230V vindt u in ons assortiment ook verschillende onderdelen en toebehoren hiervoor. Zo hebben we onder andere grillfolie en de ramen hiervoor, zodat u uw grill station gemakkelijk netjes en schoon houdt. Daarnaast hebben we ook vetafvoerkanalen, zodat u nog schoner kunt grillen. Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment aan toebehoren voor de grill stations 230V.

Bekijk de toebehoren


 

HTB Emmen

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle horecatechniek. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste apparatuur in huis te hebben en hoe moeilijk dit soms te vinden is. Daarom kunt u bij ons terecht voor alle apparaten die u nodig heeft. In ons assortiment vindt u dan ook zowel nieuwe als gebruikte machines en alle losse onderdelen hiervoor. Daarnaast komen we met alle plezier bij u langs om al uw apparatuur te onderhouden of te repareren.

Vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan grill stations? Heeft u advies nodig over welke apparatuur het beste aansluit op uw situatie en wensen? Of staat het grill station dat u zoekt er misschien niet tussen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals