Fornuis onderdelen Heerenveen

fornuis-onderdelen

Fornuis onderdelen Heerenveen

Bent u op zoek naar fornuis onderdelen? Dan bent u bij HTB Emmen aan het juiste adres! HTB Emmen levert al ruim 15 jaar onderdelen voor al uw apparatuur in Heerenveen en omgeving. Door ons grote assortiment aan onderdelen kunt u uw klanten de kwaliteit garanderen die ze van u gewend zijn. Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk hier ons aanbod aan onderdelen.

 

 

Zelf onderhouden

Naast dat HTB Emmen het onderhoud aan uw fornuis kan verzorgen, is regulier onderhoud ook belangrijk om de levensduur van uw fornuis te garanderen. Gelukkig kunt u dit gemakkelijk zelf doen. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgeschreven die u hierbij kunnen helpen:

  • Schoonmaken: maak het fornuis regelmatig schoon. Dit kunt u doen door de onderdelen in een bak met heet water te leggen en een mild reinigingsmiddel toe te voegen. Wanneer u dit een halfuur laat weken kunt u het vet er makkelijk af halen met een oude doek.
  • Controleer regelmatig de gasdruk om lekkages vroegtijdig op te merken.
  • Zorg ook voor voldoende ventilatie in de ruimte waar u het fornuis gebruikt. Bij ruimtes kleiner dan 20m3 dient mechanische ventilatie aanwezig te zijn (afzuigkap of mechanische ventilatie van het gebouw).
  • Gebruik geen schurende middelen om roestvrijstalen onderdelen schoon te maken om schade aan de onderdelen te voorkomen.

 


HTB Emmen | Fornuis onderdelen Heerenveen | Fornuis | Horeca apparatuur | Onderdelen


 

 

Horeca Techniek Brouwer

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) is gespecialiseerd in hoogwaardige apparatuur voor de horecabranche en onderdelen voor al uw apparatuur. Naast onze apparatuur en onderdelen bieden wij ook uitstekende service en onderhoud aan voor al uw apparatuur. HTB Emmen is al 15 een jaar begrip in Heerenveen en omstreken.

 

Vragen over fornuis onderdelen?

Heeft u vragen over fornuis onderdelen van HTB Emmen? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het onderhoud van uw fornuis? Dan bent u bij HTB Emmen aan het juiste adres! HTB Emmen staat voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals.

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals