Convotherm Steamers en Onderdelen

Een Convotherm steamer kopen?

Iedere goede horecakeuken heeft er één of meerdere nodig: combi-steamers. Met deze multifunctionele apparatuur kunt u namelijk meerdere gerechten tegelijk stomen, bakken, braden grillen en meer! En wij hebben steamers in ons assortiment de nummer één op dit gebied: Convotherm. Bekijk ons ruime aanbod en vindt alle verschillende afmetingen en groottes. Daarnaast vindt u bij ons ook allerlei losse onderdelen en schoonmaakmiddelen voor de Convotherm steamers. Klik op de onderstaande knoppen om het assortiment te bekijken!

Convotherm onderdelen

Ook voor onderdelen van Convotherm bent u bij ons aan het juiste adres. Op zoek naar een Convotherm timer, een spuitpistool, een reinigingspistool of een deurrubber? Bekijk dan snel ons onderdelenassortiment. Hier vindt u overigens ook Convotherm schoonmaakmiddelen (Convocare en Convoclean). Kunt u het onderdeel dat u zoekt niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dan zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Convotherm: dé steamerspecialist

Al sinds 1976 is Convotherm dé specialist op het gebied van combi-steamers. Dat jaar kwam de eerste steamer op de markt en sinds die tijd heeft Convotherm haar apparatuur uitgebreid en geperfectioneerd. Zo zijn de steamers uitgerust met het energiebesparende Closed System, een handdouche, een verdwijnende deur, een zelfreinigend systeem, en meer! Bekijk de specifieke producten voor meer informatie.

HTB Emmen

HTB Emmen is uw specialist op het gebied van horecatechniek. In ons ruime assortiment vindt u alle apparatuur en alle onderdelen die u zoekt en nodig heeft. Heeft u behoefte aan advies over de verschillende machines in ons aanbod? Neem dan gerust contact op. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor reparatie, onderhoud of reiniging van uw horeca-apparatuur. Lees daarover meer door op de onderstaande knop te klikken.

Contact

Heeft u vragen over de Convotherm combi-steamers? Of over de verschillende reinigingsmiddelen in de Convocare- en Convoclean-lijnen? Kunt u wel wat advies gebruiken over welke steamer het beste geschikt is voor uw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op via de onderstaande knop. Wij staan voor u klaar met professioneel advies en deskundige hulp en zullen al uw vragen beantwoorden!

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals