Chaysol afzuigmotoren en onderdelen

Op zoek naar een Chaysol afzuigmotor of een onderdeel van Chaysol? Dan bent u bij HTB Emmen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan Chaysol afzuigmotoren; er zit altijd een motor bij die aan uw behoeften en eisen voldoet. Weet u niet zo goed welke afzuigmotor van Chaysol u nodig heeft? Lees dan verder of neem gerust eens contact met ons op. Wij kunnen u hierin adviseren en helpen u graag verder.

Welke afzuigmotor heb ik nodig?

Welke afzuigmotor u nodig heeft, hangt af van de grootte van uw afzuigkap en dus hoeveel lucht de afzuigmotor weg moet kunnen zuigen. De stelregel hierbij is dat er per rooster/filter van uw afzuigkap 800 m³ lucht per uur moet kunnen worden weggezogen. Dus heeft u een afzuigkap met 3 filters? Dan moet er 3 x 800 m³ = 2.400 m³ per uur weggezogen worden en moet de nieuwe afzuigmotor dus een afzuigcapaciteit hebben van minimaal 2.400 m³.

We hebben tientallen verschillende Chaysol afzuigmotoren in ons assortiment. We kunnen het daarom goed begrijpen als u hulp kunt gebruiken bij het vinden van de juiste afzuigmotor(en) voor uw situatie. Neem daarom gerust contact met ons op.

Onderdelen

Naast de afzuigmotoren van Chaysol hebben we ook een flink aantal verschillende onderdelen in ons assortiment. Bekijk via de linkjes hieronder de verschillende afzuigmotoren en onderdelen:

Over Chaysol

Chaysol is één van Europa’s leidende fabrikanten van ventilatoren. Al sinds de start van het bedrijf in 1969 worden verschillende soorten ventilatoren ontwikkeld en geproduceerd. In meer dan 50 jaar is Chaysol uitgegroeid tot een bedrijf dat in meer dan 40 verschillende landen wordt vertegenwoordigd en dat producten produceert die betrouwbaar en van zeer hoge kwaliteit zijn. De Chaysol afzuigmotoren zijn dan ook échte kwaliteitsproducten.

Afzuigmotor- en afzuigkanaalreiniging

Een vervuilde afzuigmotor of een vervuild afzuigkanaal kunnen de werking van de complete afzuiging flink belemmeren. Daarnaast zorgt vervuiling ook voor onveilige situaties. Daarom is het verstandig om de afzuigmotor en/of het afzuigkanaal te laten reinigen door een professional. En die professional zijn wij! Door de afzuigmotor en het afzuigkanaal te reinigen wordt de levensduur verlengd, wordt de werking verbeterd en worden onveilige/ongezonde situaties voorkomen. Lees direct meer over afzuigkanaalreiniging of afzuigmotorreiniging.

HTB Emmen

Horeca Techniek Brouwer te Emmen is gespecialiseerd in alle apparatuur voor de horeca, van ovens en steamers tot afzuigmotoren en koeltechniek en van koffie-apparatuur tot waterontharders. Alle apparatuur die u nodig heeft om uw bedrijf goed te kunnen runnen, vindt u bij HTB Emmen. Daarnaast hebben wij ook een enorme voorraad aan losse onderdelen voor horeca-apparatuur.

Contact

Heeft u vragen over de Chaysol afzuigmotoren? Of wilt u precies weten welke het beste geschikt is voor uw situatie? Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel en kunt u het in onze webshop niet vinden? Neem in alle gevallen gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar met deskundig advies.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals