Elettrobar vaatwasser onderdelen

Elettrobar uitgelichte afbeelding

Vervangende onderdelen voor uw Elettrobar vaatwasser kopen?

In het zeldzame geval dat uw Elettrobar horeca vaatwasser uitvalt, zult u snel moeten handelen. Want de gevolgen van een niet goed-werkende vaatwasser kunnen funest zijn voor uw bedrijf. Wanneer uw klanten een bord, glas, kopje of bestek krijgen dat niet glanzend schoon is, zal het ze direct opvallen.

Geen goede zaak voor het imago van uw horecazaak. Want de kans is groot dat deze klanten hierna niet meer terugkomen. Of nog erger, een slechte recensie of negatieve mond-tot-mond reclame geven. Dit wil je natuurlijk ten koste van alles voorkomen.

Schakel daarom de hulp in van Horeca Techniek Brouwer. Met behulp van de juiste vervangende onderdelen van Elettrobar bent u snel weer verzekerd van een glanzend schone vaat en voorkomt u een smet op uw imago.

Elettrobar de vaatwasser specialist

Elettrobar is van oorsprong een Italiaans bedrijf en werd in 1969 opgericht in Legnano. Het bedrijf is specialist in het ontwerpen, fabriceren en verkopen van vaatwasmachines voor de horeca en industrie. In korte tijd veroverden ze de Italiaanse Markt en in 1990 werd Elettrobar zelfs opgekocht door een Amerikaanse Multinational.

Dit heeft ervoor gezorgd dat vaatwassers van Elettrobar inmiddels wereldwijd worden verkocht. Na al meer dan 40 jaar actief te zijn in deze markt, heeft het bedrijf al meer dan een miljoen industriële vaatwassers geproduceerd. Ze zijn inmiddels dan ook een belangrijke speler op de markt voor industriële vaatwassers.

Dit heeft Elettrobar onder andere gerealiseerd door voortdurend in te zetten op onderzoek en innovatie waardoor ze vaatwassers en vaatwasser onderdelen van topkwaliteit ontwikkelen. Elettrobar onderscheidt zich voornamelijk door een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding.

HTB Emmen

HTB Emmen is de specialist op het gebied van horeca techniek. Bij Horeca Techniek Brouwer vindt u alleen de beste onderdelen en materialen voor uw Elettrobar vaatwasser. Wij hebben onder andere drukschakelaars, afvoerpompen, doseerapparaten en naspoelarmen van Elettrobar in ons assortiment aan vaatwasser onderdelen.

Heeft u alsnog behoefte aan advies over de verschillende Elettrobar onderdelen? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor reparatie, onderhoud of reiniging van uw horeca apparatuur. Daarover leest u meer door op de onderstaande knop te klikken.

Diensten

Contact

Heeft u een vraag over de verschillende onderdelen voor uw Elettrobar vaatwasser? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop. Wij staan u graag te woord en geven professioneel advies en deskundige hulp. Hierbij laten we geen vraag onbeantwoord.

Neem contact op

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals