Vaatwasser onderdelen van Ata

Ata header

Op zoek naar vervangende onderdelen voor uw ATA vaatwasser?

Een vaatwasser in de horeca wordt behoorlijk intensief gebruikt. Mochten er in een uitzonderlijk geval problemen met uw vaatwasser van ATA zijn, is een snelle oplossing van groot belang. Op deze manier voorkomt u ontevreden klanten, omzetverlies en een smet op het imago van uw horecazaak.

Horeca Techniek Brouwer biedt in zo’n geval een snelle oplossing. Dankzij ons ruime assortiment aan ATA vaatwasser onderdelen, zorgt uw vaatwasser in no-time weer voor een glanzend schone vaat. Naast een groot assortiment aan onderdelen hebben wij ook de knowhow en skills om uw vaatwasser snel te repareren.

Ata, specialist in professionele vaatwassers

Dankzij jarenlange ervaring, namelijk sinds 1973, is ATA een uitstekend referentiekader voor chefs en horeca-professionals. ATA vaatwassers en keukenapparatuur hebben inmiddels drie generaties van chef-koks ondersteund en geholpen om hun droom te verwezenlijken. Hun droom om klanten te verrassen en ze getuige te laten zijn van hun succesverhalen.

Doordat ATA als een mechanische werkplaats is opgericht, hebben ze inmiddels een productiecapaciteit van 11.000 eenheden per jaar bereikt. Dit betekent dat iedere tien minuten een nieuw gefabriceerd product de productiefaciliteit verlaat, onderweg naar een hotel, restaurant, bar of cafetaria.

Vandaag de dag werkt ATA nog steeds met dezelfde passie en ambachtelijke vaardigheden als ze in 1973 deden. Door een steeds hoger wordende productiecapaciteit en een markt die steeds internationaler werd, zijn de organisatie en structuur van het bedrijf door de jaren heen flink veranderd. Maar de aandacht die ATA aan haar partners besteedt is in al die jaren ongewijzigd gebleven.

ATA is actief op de wereldwijde markt van horeca apparatuur en is in meer dan 70 landen te vinden, middels een netwerk van meer dan 550 dealers. De producten van ATA worden dan ook getoond op de beste internationale showcases, waaronder Host Milano, Gulfhost Dubai en FHA Singapore.

HTB Emmen

Wij zijn een specialist in horeca techniek. Bij Horeca Techniek Brouwer vindt u alleen onderdelen en materialen van de hoogste kwaliteit voor uw ATA vaatwasmachine. Wij hebben onder andere vlakfilters, vaatwaspompen, en drukschakelaars van ATA in ons ruime assortiment aan vaatwasser onderdelen.

Heeft u behoefte aan advies over de verschillende onderdelen van ATA? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. U kunt bij ook terecht voor reparatie, reiniging en onderhoud van uw professionele apparatuur. Daarover kunt u meer lezen door op onderstaande knop te klikken.

Contact

Heeft u vragen over de verschillende ATA vaatwasser onderdelen? Dan kunt u contact met ons opnemen middels onderstaande knop. Wij staan u dan graag te woord en geven u professioneel advies en deskundige hulp.

Contact opnemen

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals