Professionele pasteuriseermachines

Professionele pasteuriseermachines van de hoogste kwaliteit

HTB Emmen heeft een goed aanbod aan professionele pasteuriseermachines voor uw ijssalon. De machines zijn van de allerhoogste kwaliteit en eenvoudig om onder de knie te krijgen, zodat u snel en gemakkelijk het lekkerste ijs kunt produceren. De pasteuriseermachines zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 15 liter per keer tot wel 120 liter per keer.

Bekijk de producten zelf voor meer informatie en specificaties.

Dé machines voor het beste ijs

De professionele pasteuriseermachines in ons assortiment zijn dé machines die ervoor zorgen dat u het beste ijs kunt maken. Ze voorzien in alle behoeften qua mengen, pasteuriseren, bewaren en verouderen, ongeacht het mengsel. De productieprogramma’s kunnen volledig nar wens worden aangepast, zodat u heel precies te werk kunt gaan. Zo maakt u het lekkerste ijs, en zult u zien dat u klanten uit de gehele omgeving naar uw salon kunt lokken!

Elframo

De pasteuriseermachines, ook wel pasteurisators genoemd, die wij u aanbieden zijn van het merk Elframo. Dit is een hoogstaand merk dat alleen machines van de beste kwaliteit produceert. Door de jaren heen hebben zij al hun apparatuur geperfectioneerd en kunnen ze u enorm helpen in uw productieproces. Door u alleen producten van goede merken aan te bieden, kunnen wij u garanderen dat u daadwerkelijk op een hoger niveau kunt produceren.

HTB Emmen

Horeca Techniek Brouwer in Emmen is hét adres voor al uw horecamachines en -apparatuur. Wij hebben een enorm ruim assortiment en kunnen u hier uitstekend in adviseren. Daarnaast hebben wij ook een grote voorraad aan onderdelen waarmee we uw huidige apparatuur kunnen repareren en/of onderhouden.

Contact

Heeft u vragen over onze pasteuriseermachines? Of kunt u wel wat advies gebruiken aangaande de verschillende soorten? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier bij het maken van uw keuze. Klik op de onderstaande knop om contact op te nemen.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals