Professionele ijsmachines

Professionele ijsmachines voor het lekkerste ijs!

Met de professionele ijsmachines van HTB Emmen maakt u heerlijk schepijs, sorbetijs of yoghurtijs. De machines zijn gemakkelijk mee te werken, zodat u op eenvoudige wijze de allerlekkerste ijssoorten kunt maken. De ijsmachines zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, van 16-25 liter per uur tot wel 60-75 liter per uur. 

Verras uw klanten met de heerlijkste smaken en bestel direct een professionele ijsmachine bij HTB Emmen!

De beste ijsmachines

Door te kiezen voor een professionele ijsmachine van hoge kwaliteit, weet u zeker dat u het beste ijs kunt maken. Zo hebben de EasyGel ijsmachines van Elframo een speciaal schraap- en klopsysteem, waardoor de beste ijskristallen worden verkregen en de hoeveelheid lucht in het mengsel wordt vergroot. Daarnaast wordt de temperatuur constant gecontroleerd. Zo maakt u heerlijk glad, romig en ambachtelijk ijs waar uw klanten met plezier voor terug komen.

Gegarandeerd hoogwaardige producten

In ons assortiment vindt u professionele ijsmachines van onder andere de merken Buffalo en Elframo. Door alleen de beste merken in ons aanbod op te nemen, kunnen wij u garanderen dat u een hoogwaardig product kunt produceren en voorleggen aan uw klant. Zo weet u zeker dat uw klant de beste ervaring bij u beleeft. Daarnaast betekent dit ook dat wij een ruime voorraad aan onderdelen voor uw machines hebben, waardoor u bij ons altijd op het juiste adres bent.

HTB Emmen

Horeca Techniek Brouwer in Emmen is hét adres voor al uw horecamachines en -apparatuur. Wij hebben een enorm ruim assortiment en kunnen u hier uitstekend in adviseren. Daarnaast hebben wij ook een grote voorraad aan onderdelen waarmee we uw huidige apparatuur kunnen repareren en/of onderhouden.

Contact

Heeft u hulp nodig? Kunt u wel wat advies gebruiken aangaande onze professionele ijsmachines of ons ruime assortiment aan onderdelen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier verder bij het kiezen van de juiste producten en onderdelen voor uw situatie.

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals