Bertrand werktafels

De keuken is dé plek waar het voornamelijk gebeurt in een horecazaak en daarom is het zeer belangrijk om deze optimaal in te richten. Een goede werktafel mag zeker niet ontbreken. Daarom hebben wij verscheidene werktafels van het merk Bertrand in ons assortiment. De werktafels van Bertrand zijn zeer populair door hun verschillende voordelen.

De voordelen van een Bertrand werktafel

Tegenwoordig mag een goede werktafel niet meer ontbreken in een professionele keuken. Maar waarom zou u kiezen voor een werktafel van Bertrand? De werktafels van Bertrand kennen verschillende voordelen. Ten eerste zijn alle werktafels van Bertrand gemaakt van roestvrij staal. Hierdoor zijn ze niet alleen roestvast, maar ook hittebestendig, en daardoor kunnen hete pannen, bakplaten of tosti-ijzers zonder problemen op het werkblad worden gezet.

Ook zijn de Bertrand werktafels zeer gemakkelijk schoon te maken. De werkbladen van de tafels zijn namelijk gevormd uit één stuk staal, waardoor er geen naden of groeven zijn waar vuil zich in ophoopt of achterblijft. Hierdoor zijn de tafels gemakkelijk en snel schoon te maken. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook schoonmaakmiddelen.

Daarnaast hebben wij een enorm ruim aanbod aan werktafels van Bertrand. Van verschillende modellen tot aan verschillende afmetingen. Zo zit er voor elke horeca ondernemer, groot of klein, een geschikte werktafel tussen.

Bertrand standaard werktafel

Op zoek naar een normale werktafel, waarbij u grote voorwerpen onder de tafel kunt opslaan of apparatuur onder de tafel kunt plaatsen? Ga dan voor de standaard werktafel van Bertrand, zoals deze RVS werktafel. Deze werktafels zijn daar namelijk zeer geschikt voor. Door het unieke design is het zeer eenvoudig om voorwerpen of apparatuur onder de tafel te plaatsen. Deze tafel is in veel verschillende afmetingen te verkrijgen. De lengte start bijvoorbeeld bij 500 mm en gaat door tot wel 2900 mm. Ook is er een lage variant verkrijgbaar.

Bertrand Werktafel met onderblad

Geen behoefte om grote voorwerpen of apparatuur onder de tafel te plaatsen, maar juist kleinere attributen, zoals pannen, keukengerei, klein keukenapparatuur, etc.? Dan zijn de Bertrand werktafels met onderblad misschien een beter keuze voor u. Zoals de naam het al zegt zijn deze werktafels van Bertrand voorzien van een onderblad. Het onderblad zorgt er voor dat u diverse voorwerpen veilig binnen handbereik en los van de vloer kunt opslaan, zonder dat het extra ruimte kost. Ook deze tafels zijn in diverse afmetingen te verkrijgen. Ook kunt u nog kiezen tussen een Bertrand werktafel met één onderblad of een Bertrand werktafel met twee onderbladen.

Bertrand werktafel combi

Zowel grote voorwerpen/keukenapparatuur, als kleine voorwerpen/keukenapparatuur onder de werktafel bewaren? Dan zijn de Bertrand werktafels combi de perfecte uitkomst voor u. Deze werktafels zijn namelijk voorzien van een groot tussenvlak, waar gemakkelijk grote voorwerpen onder geplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn deze tafels gedeeltelijk voorzien van een onderblad, waarop u kleinere voorwerpen kunt bewaren. Oftewel het beste van twee werelden. Net als de andere Bertrand werktafels zijn ook deze in veel verschillende afmetingen te verkrijgen.

Over Bertrand

Bertrand is een Belgische fabrikant die zich heeft gespecialiseerd in apparatuur voor professionele keukens. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring en hun unieke filosofie zijn veel horecaondernemers lovend over de producten van Bertrand. Zo dienen de producten van Bertrand de kwaliteiten van iedere horecaondernemer. Daarnaast staat Bertrand bekend om hun onovertroffen prijs/kwaliteitsverhouding. En dankzij een eigen studie- en ontwikkelingsbureau blijft Bertrand zich continu ontwikkelen, zodat ze u van de beste keukenapparatuur kunnen voorzien.

Overige producten

Tussen onze Bertrand werktafels niet gevonden wat u zocht? Of heeft u naast werktafels ook nog andere apparatuur nodig? Neem dan een kijkje in de rest van ons assortiment. Zo hebben wij namelijk een groot aanbod voor zowel de grote keukens, als voor de kleinere keukens. Van vaatwassers tot aan afzuigkappen en van friteuses tot aan ovens. Naast nieuw apparatuur bent u hier ook op de juiste plek voor occasions, onderdelen, tafel- en barbenodigdheden, keukengerei en opslag, schoonmaakproducten en diverse verbruiksartikelen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om apparatuur bij ons te leasen.

Onze diensten

Keukenapparatuur dat altijd goed werkt, is bijna te mooi om waar te zijn. Bijna iedere keukenapparatuur heeft wel een keer te maken met een defect onderdeel of een storing. Wat echter wel mogelijks is, is om de risico’s op defecte onderdelen en storingen te verkleinen. Dankzij onze diverse diensten zorgen wij er namelijk voor dat uw keukenapparatuur minder risico loopt op defecten of storingen die ontstaan door bijvoorbeeld versleten onderdelen. Hierdoor gaat uw apparatuur langer mee en staat het minder stil. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring doen wij dit op een effectieve en efficiënte manier, zodat u weer snel kunt genieten van een fijn werkklimaat.

HTB Emmen

Al jarenlang is Horeca Techniek Brouwer de vertrouwde partner voor horeca ondernemers. Met onze specialistische kennis en het uitgebreide assortiment kunnen wij elke horeca ondernemer tevreden stellen. Daarom bent u hier op het juiste adres voor een Bertrand werktafel, maar ook voor het kopen en leasen van nieuw en gebruikt keukenapparatuur, onderdelen en diverse diensten.

Heeft u nog vragen over onze Bertrand werktafels? Of een heel andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor specialistisch advies. We helpen u graag!

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals