Afzuigkanaalreiniging Haren

Afzuigkanaalreiniging Almelo

Afzuigkanaalreiniging Haren

HTB Emmen is al meer dan 15 jaar dé expert op het gebied van afzuigkanaalreiniging in Haren en omstreken! Wij zorgen ervoor dat uw afzuigkanalen weer helemaal schoon zijn volgens de normen die de verzekering stelt, zodat u veel geld kunt besparen.

Vuil in de afzuigkanalen ontstaat door de ophoping van vet. Omdat vet licht ontvlambaar is, kan vuur zich in een korte tijd zeer snel verspreiden wanneer er brand uitslaat. De schade kan hierdoor erg hoog oplopen.

Schone afzuigkanalen voorkomen niet alleen een snelle verspreiding van vuur, maar verminderen ook de hygiëne- en gezondheidsrisico’s door de afwezigheid van bacteriën, schimmels en stof. Het is daarom belangrijk voor u en uw medewerkers dat de afzuigkanalen gereinigd worden!

Gezondheids- en hygiënerisico’s

Door de ophoping van vet is een afzuigkanaal een ideale bron voor bacteriën, schimmels en (onzichtbare) stof. Dit vormt een hygiëne- en gezondheidsrisico voor zowel u als voor uw medewerkers. Door afzuigkanaalreiniging zorgt u ervoor dat bacteriën, schimmels en stof zich niet meer kunnen ophopen en creëert u een schone werkomgeving, wat op lange termijn zal zorgen voor een daling van het ziekteverzuim.


 

Energiebesparing en levensduur

Als afzuigkanalen vol zitten met vetaanslag, krijgt de ventilator meer weerstand geboden. Omdat de ventilator harder moet draaien om de lucht af te voeren, verbruikt deze meer stroom. Op lange termijn zal dit het afzuigsysteem aantasten waardoor onderdelen eerder vervangen moeten worden. Goed onderhoud zorgt dus voor een langere levensduur van het afzuigkanaal en minder energieverbruik ervan.

 


HTB Emmen | Afzuigkanaalreiniging Haren | Afzuigkanaal | Horeca apparatuur | Onderdelen


 

Horeca Techniek Brouwer

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) is gespecialiseerd in alle apparatuur voor de horecabranche. In ons assortiment vindt u een groot aanbod in apparatuur en machines, evenals alle onderdelen om deze te onderhouden. Naast onze producten kunt u bij ons ook terecht voor servicebeurten aan uw apparatuur.

Vragen over afzuigkanaalreiniging?

Heeft u vragen over afzuigkanaalreiniging? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van afzuigkanaalreiniging? HTB Emmen is expert op het gebied van afzuigkanaalreiniging in Haren en omstreken. Neem contact met ons op voor persoonlijk en bedrijfsgericht advies van onze ervaren professionals.

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals