Propaangas friteuse kopen

Horeca friteuse op gas

Propaangas friteuse kopen? HTB Emmen levert!

Friteuses zijn er in allerlei soorten en maten. Een horecabedrijf gebruikt een andere friteuse dan een sportkantine en een snackbar gebruikt weer een andere uitvoering. Zo zijn er ook elektrische friteuses en propaangas friteuses. En HTB Emmen levert het allemaal! Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment om te zien welke friteuse het beste bij uw onderneming past.

Vertrouwde kwaliteit met een friteuse op gas

Meer informatie aanvragen

Met een propaangas friteuse bent u verzekerd van een goed product. Deze friteuses bieden u een lange levensduur, hoogstaande kwaliteit en de beste verwerking. Zo weet u zeker dat uw nieuwe friteuse lang mee gaat en dat u uw klanten de beste producten kunt bieden. Kies ook voor een horeca friteuse op gas van HTB Emmen!

propaangas friteuses

Gezondheid, hygiëne en kwaliteit

Voor elke horecaonderneming zijn er drie elementen heel belangrijk: gezondheid, hygiëne en kwaliteit. Door uw apparatuur goed te onderhouden, kunt u hiervoor zorgen. HTB Emmen kan dit onderhoud voor u uitvoeren! Wij zorgen er dan voor dat uw apparatuur weer zo goed als nieuw werkt en dat alle schadelijke en onhygiënische stoffen verwijderd worden.

Uw apparatuur weer zo goed als nieuw!

 

Ook alle onderdelen

Heeft u slechts één of enkele onderdelen nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk gerust eens in ons ruime assortiment aan onderdelen om te vinden wat u nodig heeft. Staat het onderdeel dat u zoekt er toch niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, dan zullen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Horeca Techniek Brouwer

Horeca Techniek Brouwer te Emmen is gespecialiseerd in alle apparatuur voor de horeca. U vindt in ons assortiment alle benodigde apparatuur en bijbehorende onderdelen, en u kunt daarnaast bij ons terecht voor alle onderhoud hiervan. Of u nu op zoek bent naar klein keuken friteuses, of groot keuken friteuses: u vindt ze bij Horeca Techniek Brouwer.

 

Vragen over propaangas friteuses?

Heeft u vragen over propaangas friteuses? Of over het onderhoud hiervan? Kunt u wel wat advies gebruiken aangaande de inrichting van uw keuken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies.

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals