Koffiemachine reiniging Kampen

Koffiemachine reiniging Kampen

Koffiemachine reiniging Kampen

Bent u op zoek naar reinigingsmiddelen voor de koffiemachine in uw bedrijf in Kampen of omstreken? Of bent u op zoek naar iemand die de reiniging en het onderhoud voor u uit kan voeren? In beide gevallen zit u goed bij HTB Emmen! Wij hebben een ruim assortiment aan alle benodigdheden voor de horeca én bieden u verschillende diensten.

Reinigingsmiddelen

Wilt u uw koffiemachine compleet reinigen? Neem dan een kijkje in ons assortiment aan reinigingsmiddelen voor koffie- en thee-apparatuur. Hier vindt u verschillende reinigers voor alle types machines. Denk hierbij aan melkreinigers, ontvetters en ontkalkers, maar ook aan algemene reinigingstabletten. Hiermee gaat uw apparatuur langer mee en blijft uw koffie heerlijk smaken.

De beste koppen koffie

Onderhoud en reiniging

Wilt u uw koffiemachines compleet laten onderhouden en reinigen? Ook dan bent u bij HTB Emmen aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij al uw horeca-apparatuur namelijk perfect onderhouden, zodat uw machines uiteindelijk weer veel langer meekunnen. Zo hoeft u niet vroegtijdig nieuwe machines aan te schaffen en bespaart u enorm!

Apparatuur en onderdelen

Ook voor complete machines en onderdelen zit u bij ons goed. In ons ruime assortiment vindt u namelijk alle machines die u nodig kunt hebben in uw horecabedrijf, alsmede alle nodige onderdelen om deze apparatuur te onderhouden. Bent u op zoek naar een bepaalde machine of een specifiek onderdeel en kunt u het niet vinden? Neem dan even contact met ons op.

HTB Emmen

Horeca Techniek Brouwer werkt al jarenlang met alle horeca-apparatuur. Met deze kennis kunnen wij uw apparatuur monteren, onderhouden en reinigen. Verder kunnen wij u uiteraard deskundig adviseren over de beste mogelijkheden voor uw situatie. Wat u ook nodig heeft aan horecatechniek: HTB Emmen staat voor u klaar.

Koffiemachine reiniging Kampen – HTB Emmen – Horeca-apparatuur – Hygiëne en schoonmaak

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals