Grootkeuken onderhoud | Geniet langer van uw keuken! | HTB

Grootkeuken onderhoud

Geniet langer van uw keuken met het grootkeuken onderhoud van HTB Emmen!

Is uw grootkeuken toe aan onderhoud? Loopt uw keukenapparatuur niet meer zo soepel als u ervan gewend bent? Neem dan contact op met HTB Emmen. Wij zorgen ervoor dat uw grootkeuken perfect wordt onderhouden, zodat deze weer een lange tijd vooruit kan. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Onderhoud door HTB Emmen

HTB Emmen is gestart als een storings- en onderhoudsbedrijf en heeft hier inmiddels al bijna 20 jaar ervaring in! Met deze ervaring kunnen we u verzekeren van kwaliteitsservice, zodat u gegarandeerd (weer) een topkeuken hebt wanneer wij klaar zijn. Neem dus snel contact met ons op en laat uw grootkeuken onderhouden door HTB Emmen!

Klein keuken onderhoud

HTB Emmen staat klaar voor elke horecaondernemer en daarmee voor elke keuken. Zo bent u ook voor klein keuken onderhoud bij ons aan het juiste adres. Alle apparatuur moet immers altijd goed in orde zijn om de gasten goed te kunnen bedienen! Vraag direct een offerte aan voor klein keuken onderhoud!

altijd de beste kwaliteit

Grootkeuken apparatuur

Is uw grootkeuken al goed onderhouden en bent u slechts op zoek naar grootkeuken apparatuur? Of misschien naar een combinatie van beide? Ook dan zit u goed bij HTB Emmen. Wij hebben namelijk een enorm assortiment aan horeca-apparatuur en onderdelen. Bekijk het online assortiment of neem direct contact met ons op!

Veiligheid, kwaliteit, hygiëne en gezondheid

Door uw bedrijfskeuken, groot of klein, te laten onderhouden zorgt u voor een veilige werkomgeving en waarborgt u de kwaliteit van uw producten. Maar daarnaast zorgt u er ook voor dat de werkplek schoon is, wat de hygiëne en gezondheid ten goede komt!

Contact

Heeft u vragen over het grootkeuken onderhoud van HTB Emmen? Of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder!

Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals