Friteuse onderhoud Veendam

friteuse-onderhoud

Friteuse onderhoud Veendam

Het kan voorkomen dat onderdelen van uw friteuse door intensief gebruik een keer kapotgaan. Nu kunnen de onderdelen vervangen worden, maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Regelmatig onderhoud aan uw friteuse beperkt slijtage tot een minimum en kan u op lange termijn ook veel geld besparen. Bij HTB Emmen verzorgen wij al meer dan 15 jaar onderhoud aan al uw horeca-apparatuur in Veendam en omgeving.

 

 

 

Preventief onderhoud

Het is belangrijk dat uw friteuse optimale prestaties kan blijven leveren. Gelukkig kunt u dit zelf makkelijk verzorgen. Wij hebben een paar tips voor u opgeschreven die u hierbij kunnen helpen:

  • De filter moet ten minste een keer per dag worden schoongemaakt om achtergebleven etensresten uit het vet te halen. Dit voorkomt dat het vet ongezond en donker wordt.
  • Pas op met water! Wanneer hete olie in aanraking komt met water, wordt het water omgezet in stoom. Deze reactie kan ervoor zorgen dat hete olie gaat bruisen en gaat overkoken.
  • Zorg er ook voor dat de friteuse altijd genoeg vloeibaar vet of olie bevat. Wanneer dit niet het geval is, kan de friteuse ook oververhit raken.
  • De friteuse moet, afhankelijk van het gebruik, wekelijks worden gecontroleerd om te zien of de thermostaat, de gasbrander en de elektrische verwarming hun werking nog goed doen. Wanneer een thermostaat zijn werking niet meer goed doet, kan dit ervoor zorgen dat de friteuse niet meer automatisch uitschakelt wanneer deze oververhit raakt.

 

 


HTB Emmen | Friteuse onderhoud Veendam | Fornuis | Horeca apparatuur | Onderdelen


 

Horeca Techniek Brouwer

Horeca Techniek Brouwer (HTB Emmen) is al meer dan 15 jaar toonaangevend in friteuse onderhoud in Veendam en omstreken. Met friteuse onderhoud van HTB Emmen bent u weer verzekerd van een optimaal presterende friteuse. Naast onderhoud bieden wij ook hoogwaardige horeca-apparatuur aan en hebben wij een groot assortiment aan onderdelen voor elke machine.

 

Vragen over fornuis onderhoud?

Wilt u meer weten over friteuse onderhoud? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? HTB Emmen is dé expert op het gebied van onderhoud voor al uw apparatuur. Wij staan voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies van ervaren professionals.

Neem contact op
Betaal Veilig Met

Copyright © 2024 HTB Emmen Magento Webshop door InDiv Solutions B.V. Hosting: Datux Linux Professionals